Portfolio voor Bruidsfotografie

2017 wordt het laatste jaar dat ik bruiloften en loveshoots fotografeer, en ik neem dan ook geen nieuwe opdrachten meer aan voor dit jaar. Ik ga mij volledig richten op de dierenfotografie (via Pet Portrait Dierenfotografie). Ik wil alle bruidsparen, koppels en families waarvoor ik de afgelopen jaren een reportage heb mogen verzorgen bedanken voor hun vertrouwen in mij, ik vond het fantastisch :-)

 

Direct mailen kan nog, mocht je vragen hebben: info@sannevdberg-fotografie.nl

 

Foto’s uit mijn portfolio voor bruidsfotografie. Druk op play om de slideshow te starten, of navigeer door de foto’s door middel van de scrollbalk onder de slideshow.

Hierboven vind je vooral foto’s die ik tijdens de fotoshoots met de bruidsparen gemaakt heb. Hieronder heb ik een overzichtje geplaatst van andere onderdelen van de dag, zoals de ceremonie en de voorbereiding:

Is je interesse gewekt? Yay! Meer informatie over bruidsreportages, en de tarieven, vind je hier. Ik voeg regelmatig nieuw werk toe aan dit portfolio, kom dus vooral nog eens terug!

Wil je meteen een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek? Helemaal tof! Neem dan contact met mij op via de ‘Contact’-knop in het navigatiemenu!

 

Laatste Blogposts over Bruidsfotografie

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer foto’s van de bruiloften die je hierboven in de slideshow zag? Hieronder staat een overzichtje van de laatste blogposts over bruiloften, met mijn meest recente werk:

Menu