Workshop Beloved

Beloved Workshop-7Afgelopen dinsdag was ik in Amstelveen, voor een Beloved introductie workshop bij CitySessies-collega Florence Bavinck. Beloved is een uit Canada afkomstige techniek, ontwikkeld door Jesh de Rox, waarbij de karakters en vooral ook de liefde tussen de personen die gefotografeerd worden centraal staat. Pure emoties vormen hierbij de kern, en door middel van speciale ‘invites’ breng je deze naar voren. Prachtig om te zien!

Na een inleiding door Florence, en uitleg over het hoe en wat van Beloved, arriveerden Hendrik en Gesa, het koppel dat we, gebruik makend van deze technieken, zouden gaan fotograferen. Binnen no-time leek het alsof voor Gesa en Hendrik de wereld alleen nog maar uit hen tweeën bestond, en hadden ze enkel nog oog voor elkaar. De twaalf fotografen die hen aan het fotograferen waren leken ze niet eens meer door te hebben, zo ongelooflijk indrukwekkend en mooi om te zien!

Ik ben door deze workshop helemaal geïnspireerd geraakt, en ga de technieken zeker weten vaker toepassen! Ik speel zelfs met het idee om verder te gaan met het me verdiepen in deze prachtige manier van werken, en verdere training te gaan volgen. Ik vind namelijk niet alleen het eindresultaat op de foto prachtig om te zien, maar de hele ervaring tijdens de fotoshoot zelf was geweldig!

Wat vinden jullie van de foto’s? En zouden jullie interesse hebben in een loveshoot, gebruik makend van deze technieken?

24-11-2012 – Kleine update: Ik heb me inmiddels ingeschreven voor een uitgebreide cursus over deze techniek, en ben vastbesloten me er verder in te gaan verdiepen. To be continued! :-)

Melanie Caitlin22 november - 17:17

Hele mooie foto’s Sanne! Beloved is tof he? Ben nog steeds helemaal enthousiast!

Sanne Van de Berg22 november - 17:40

Tnx Melanie! Het is zeker tof! Ik denk dat ik inderdaad die online training maar ga volgen, wil er graag meer van weten en leren :-)

Maria van Dijk22 november - 18:39

Een en al liefde… mooi!

Sanne Van de Berg22 november - 19:15

Dank je Maria! Mooi he! De liefde spat er gewoon vanaf, vind het zo tof!

Portretfotografie Katwijk - Loveshoot in het Panbos10 februari - 15:42

[…] november volgde ik een Beloved-fotografie workshop bij collega CityBird Florence, en inmiddels ben ik druk bezig met een uitgebreide online cursus […]

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu