Vintage Loveshoot in jaren ’40 stijl bij het Aviodrome in Lelystad

Vintage Loveshoot in jaren '40 stijl - Aviodrome LelystadVintage Loveshoot in jaren ’40 stijl bij het Aviodrome in Lelystad

Eind maart mocht ik een super toffe loveshoot schieten bij het Aviodrome in Lelystad, voor een koppel dat in juni gaat trouwen. Ook de bruiloft mag ik voor hen gaan fotograferen, dat beloofd wat! :-)

Ze wilden heel graag een vintage loveshoot in jaren ’40 stijl, en kozen het Aviodrome uit als locatie omdat zich daar een aantal prachtige replica’s van vliegtuigen uit de 2e Wereldoorlog bevinden. We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk naar binnen, waar de gids die ons zou begeleiden tijdens de shoot al op ons stond te wachten. Na een korte rondleiding door het museum konden we aan de slag met fotograferen, eerst binnen bij de Dakota, en daarna ook buiten en tot slot nog even in de pilotenbar.

Wat een ontzettend gave shoot was dit om te doen! Ik heb nog niet eerder zo’n uitgebreid gestylede loveshoot geschoten, en ik moet zeggen: dit smaakt naar meer! :-) Ik heb nu al enorme zin in de bruiloft van dit lieve en gezellige koppel.

Hoe vinden jullie de foto’s van de loveshoot geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Lelystad of Vintage Loveshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots! Of neem meteen contact met me op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Vintage Loveshoot in jaren ’40 stijl bij het Aviodrome in Lelystad
Bruidsfotografie Noordwijkerhout - M+R2 september - 12:12

[…] ook originele locatie voor een bruidsfotoshoot! Voor wie zich de loveshoot nog kan herinneren (klik!), ook die was bij een erg gave locatie, namelijk het Aviodrome, en ook nu weer kwamen de invloeden […]

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu