Valentijnsactie – De Winnaar!

Winnaar Loveshoot - Valentijnswinactie-5De afgelopen weken hebben jullie ontzettend enthousiast gereageerd op de Valentijnsactie waarbij je een loveshoot kunt winnen, en gisteren heb ik het doel van 500 likes op de Facebookpagina bereikt! Super!

Nu zitten jullie natuurlijk te springen om een uitslag, en die heb ik voor jullie :-)

Samen met mijn lieftallige assistente heb ik alle deelnemers nagelopen, en hebben we de namen van iedereen die netjes beide stappen doorlopen had opgeschreven op een velletje papier. Die hebben we allemaal bij elkaar in een bakje gedaan, door elkaar gehusseld, en zij heeft er eentje uitgepakt terwijl ik foto’s van het geheel maakte voor jullie. En de winnaar is geworden:

Winnaar Loveshoot - Valentijnswinactie-3

Avalon de Winter! Avalon, gefeliciteerd! Ik zal even contact met je opnemen via Facebook, zodat we een afspraak kunnen inplannen voor de shoot :-)

Alle anderen: ontzettend bedankt voor jullie deelname, en niet getreurd, ik zal vaker zulke winacties gaan organiseren (sowieso volgend jaar met Valentijn weer, maar misschien al eerder), dus hou vooral de Facebookpagina in de gaten! En natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen om een shoot te boeken, als je dat wil!

Mirjam Romijn11 februari - 16:31

Felicitaties voor Avalon…

Mirjam11 februari - 17:32

Hey meisje,
Leuk dat je een winnaar hebt gevonden voor deze actie. Mijn felicitaties voor Avalon… Het zal vast een prachtige loveshoot gaan worden…
Trots op je!!
Liefs van mij,
XXX

Lisette Langeveld18 februari - 11:58

ja leuk voor avalon maar jammerrrrrrrr voor mezelf!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu