Valentijnsactie – Wie jarig is trakteert!

(C) Sanne van de Berg Fotografie - www.sannevdberg-fotografie.nl / www.facebook.com/SannevdBergFotografie

Valentijnsactie – Wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig, en over een maand is het Valentijn. Dit is dus het ideale moment om een toffe winactie te gaan organiseren! En wat is er nu leuker dan een romantische loveshoot winnen voor jou en je partner?

Wat kun je winnen?

Een toffe loveshoot voor jou en je partner! In een heerlijk relaxed sfeertje maken we gedurende ongeveer een uur op een toffe locatie in de buurt van Leiden of Hillegom een serie mooie foto’s. Natuurlijk maken we hierbij gebruik van die prachtige Beloved techniek die ervoor zorgt dat je echt jezelf bent op jullie foto’s.
Na afloop van de shoot maak ik zo’n tof blogje over de shoot, en krijgen jullie de foto’s op cd thuisgestuurd. De foto’s zullen daarnaast gebruikt worden in mijn portfolio, en kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

 

Wat moet je doen om te winnen?
Heel simpel! Volg de volgende twee stappen:

1) Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met de winactie,

en

2) Like Sanne van de Berg Fotografie op Facebook via onderstaande like-button:

That’s it!

Ik maak de winnaar bekend op Valentijnsdag.

(C) Sanne van de Berg Fotografie - www.sannevdberg-fotografie.nl / www.facebook.com/SannevdBergFotografie

Claudia de Nooijer7 januari - 09:13

Ik zou graag meeloten voor deze shoot. Mijn vriend en ik zijn zeer nuchter dus ik ben benieuwd of je ons ook romantisch kunt fotograferen :-)

Sabrine van der Woerd7 januari - 09:21

Hi Sanne! Van Harte gefeliciteerd me je verjaardag! Het lijkt mij super tof om deze winactie te winnen! Groetjes Sabrine

Jolanda Van Der Spek-Van Veen7 januari - 09:33

Ik doe graag weer mee. Je mooie foto’s van onze hond Durak staan hier nog steeds veelvuldig in huis ☺️

Agnes Kruit7 januari - 09:34

Jaaaa! Ik doe graag mee! Ik wil wel weer mooie foto’s die door jou zijn gemaakt!

Saskia Van Der Meer Havenstroom7 januari - 09:38

Sanne gefeliciteerd met je verjaardag en het zou echt super vet en leuk zijn als ik deze actie zou winnen.
Xxx saskia

Arlette Vos-de Jong7 januari - 09:49

Hoi sanne, gefeliciteerd! Het is alweer even geleden dat je ons hebt gefotografeerd dus het lijkt me wel weer tijd voor een misschien mag ons kleine boefje van 1 er dan ook wel op? ☺ wij maken in ieder geval graag kans!

Charissa Overduin7 januari - 09:59

Gefeliciteerd!! Ik doe heel graag mee, je maakt echt prachtige foto’s :)

Priscilla Bosman Houtkamp7 januari - 10:01

Ja leuk! (mijn niet meewerkende jack russel was toch een succes op de foto) dus dan moeten wij, zwanger en niet fotogeniek, misschien ook lukken ;)

Marieke Barten7 januari - 10:07

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke actie! Ik wil heel graag winnen :-)…

Sanne Castelein7 januari - 10:34

Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een super leuke actie zeg. Toen wij een halfjaar samen waren hebben we ook al een shoot bij jou gedaan op het strand dat was fantastisch! Het is nu wel weer de hoogste tijd om mooie nieuwe fotos te laten schieten. Zo’n mooie foto komt dan in onze woonkamer te hangen

Fenna Meijer7 januari - 10:37

Ik doe graag mee!! :) super leuke actie. Ik leerde mijn vriend kennen vorig jaar op valentijn!!! dus in februari hebben we precies 1 jaar :) je maakt prachtige foto’s! Dus zou super zijn om te winnen! :)

Tamara Bervaes-Donker7 januari - 11:07

Ik doe graag mee met deze actie! Na onze bruiloftshoot helemaal fan van Sanne van de Berg!! Yes please

Babette van Zwetselaar7 januari - 11:38

Gefeliciteerd! Gaaf dat je zo’n actie doet! Nu maar duimen!

Daphne Schelling7 januari - 11:53

Wij krijgen binnenkort al een loveshoot voorafgaand aan onze bruiloft….maar mijn beste vriendin zou dit ook erg gaaf vinden met haar vriend!

Marjon Salman-Caspers7 januari - 12:06

Dat zou super gaaf zijn! Na 7 drukke jaren gaat onze jongste dochter in februari naar school! Meer tijd voor mijzelf, en voor mijn man! Enne… Die trouwfoto’s in de lijstjes mogen ook wel een update krijgen

Marjon Salman-Caspers7 januari - 12:10

Allereerst van e gefeliciteerd met je verjaardag!
Het lijkt me na 7 hectische jaren met de kinderen gaaf om eens samen met mijn man een shoot te doen! Tijdens een van je workshops die ik bij jou volgde vertelde je al over de Beloved techniek. Ben benieuwd of het bij mijn man en mij ook gaat werken .

Linday Abraas7 januari - 12:34

Jaaaa graag! Ik wil ook meedoen met de winactie!!

Suzanne van Eck8 januari - 19:44

Wij doen ook mee xxx

Nicolette van der Tak9 januari - 11:38

Hey! Wat leuk, van harte gefeliciteerd, en wij doen graag mee met deze actie:)

Diane Dekker19 januari - 18:35

Superleuk voor mij en mijn man! Mijn man is zelf fotograaf, maar hij staat dus altijd achter de camera in plaats van er voor! We hebben helemaal geen leuke foto’s van ons samen, terwijl Valentijnsdag toch zeker wel een heel speciaal tinje heeft voor ons!

Jara Mennings20 januari - 11:12

Zou heel graag meedoen . Mijn lief is op 2 februari jarig en 2 jaar geleden hem al een keer een shoot kado gedaan. zouden graag wat ( recentere) leuke mooie foto’s van ons voor in huis hebben . Gr

Lindsay Spies20 januari - 12:08

Ik wil ook graag mee doen! Ik zie alleen maar mooie foto’s voorbij komen :-).

Babette van Zwetselaar20 januari - 14:06

Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan je loting!

Petra Schoonewil20 januari - 15:08

Super leuke actie!! Doe graag mee

Sophie Prins20 januari - 22:10

Ik doe zelf eigenlijk nooit mee aan fotoshoots, maar geef ze alleen maar weg. Er zijn weinig fotografen die foto’s maken zoals ik onszelf op de foto zou zetten: lachend en spontaan :) jij wel! Doe dus graag mee.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu