Valentijnsactie – Win een Loveshoot!

Portretfotografie Amstelveen - Foto van de loveshoot voor Diana en Peter, in het Amsterdamse Bos

Vorig jaar gaf ik rond Valentijnsdag voor het eerst een Loveshoot cadeau, en die traditie gaan we dit jaar weer lekker voortzetten! Ik ben dol op het schieten van Loveshoots, vanwege alle liefde en romantiek die ik tijdens zo’n fotosessie mag vastleggen. Meestal gebruik ik die geweldige Beloved-technieken bij mijn loveshoots, om van die prachtige emoties te kunnen vangen, en altijd heerst er een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje. Vaak schiet ik loveshoots voor de koppels die mij boeken voor hun bruiloft, maar een loveshoot kun je natuurlijk altijd inplannen! De enige ingrediënten die je ervoor nodig hebt, zijn jij en je partner, en de liefde die jullie delen.

Wil jij zo’n toffe loveshoot winnen voor jou en je partner? Lees dan vooral verder!

In een heerlijk relaxed sfeertje maken we gedurende ongeveer een uur tot anderhalf uur op een toffe locatie. Na afloop van de shoot maak ik zo’n tof blogje over de shoot, en krijgen jullie de foto’s op cd thuisgestuurd. De foto’s zullen daarnaast gebruikt worden in mijn portfolio.

Wat moet je doen om te winnen?
Heel simpel! Volg de volgende twee stappen:

1) Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met de winactie,

en

2) Like Sanne van de Berg Fotografie op Facebook via onderstaande like-button:

Helemaal klaar! Je doet nu mee met de winactie!
Update 10 februari 2014: De 500 likes zijn behaald! Bedankt voor jullie deelname allemaal! De winnaar wordt morgen bekend gemaakt :-)

Zodra we 500 likes hebben behaald op de Facebookpagina (we zitten nu op 379), ga ik de winnaar bekend maken. Dus als je deze actie wil delen, heel graag (let op: dit is geen verplichting, hoewel ik het natuurlijk wel tof zou vinden als je de actie deelt)! Op die manier behalen we die 500 likes lekker snel :-)

*let op! Er zijn al enkele mensen gediskwalificeerd omdat ze niet beide stappen gevolgd hebben, het is van belang dat je echt zowel stap 1 als stap 2 volgt :-)*

Portretfotografie Vianen - Foto van de loveshoot voor Maike en Roel

Loveshoot Katrina en Yoeri-37Loveshoot Silvia en Freddy-13Loveshoot Panbos Katwijk - Kirsten en Bas-20Loveshoot Marin en Mark-28

Kun je niet wachten op de uitslag van de winactie, en wil je nu al zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Sabrine van der Woerd5 januari - 14:35

Hi Sanne! Ik doe graag mee met de love shoot actie! Het zou super zijn om hiermee het 1e jaar van ons huwelijk te vieren! Die jij al op een fantastische wijze hebt vastgelegd! Gr.Sabrine

Mark Kayleigh van Rijsbergen5 januari - 14:49

Hoi Sanne! Ik doe ook graag mee! :-D ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen, omdat Mark en ik elkaar vaak zien als de “papa” of “mama” van Daphne, terwijl we natuurlijk ook nog veel van elkaar houden…Ik zou de liefde die wij voor elkaar hebben graag willen verzegelen met deze gave shoot! <3

Marieke Keur5 januari - 15:12

Uiteraard doe ik mee Sanne! Heeeeeeel graag zou ik dit willen winnen! Het is natuurlijk super leuk als valentijns cadeau en een prachtige gedachte om zo de liefde vast te leggen met mijn vriend! Ook zou ik het heel bijzonder vinden om er van te leren als zelf beginnend ‘professioneel’ hobby fotograaf! Want ik doe ook veel loveshoots voor mensen, maar leren kan nooit kwaad toch! :)

Wendy5 januari - 15:58

Super zo’n shoot :) dan zijn we op een paar dagen na 2 jaar samen!

Susanne Brown5 januari - 16:22

Ik doe graag mee!

Myrthe5 januari - 17:39

Ik doe heel graag mee met de actie! Zou echt super gaaf zijn als wij hem winnen. Op 14 februari zijn we namelijk 2 jaar samen. Ook hebben we in maart samen een huis en dan zou een mooie foto aan de muur natuurlijk geweldig zijn. duim, duim, duim :)

Desiree van der Spek5 januari - 18:40

Lijkt me supergaaf om een fotoshoot te doen met mijn lief!

Tineke Dijkstra5 januari - 19:16

Wat leuk Sanne! Ik doe graag mee, je foto’s zijn altijd zo ontzettend mooi :-)

Denise Van Boheemen5 januari - 19:40

Hai Sanne, ik doe natuurlijk graag mee met deze super actie! Prachtige foto’s samen met m vriend zijn helemaal leuk voor aan de muur! :) ik ga hem ook nog even voor je delen

Jeanine5 januari - 19:41

Ik doe heel graag mee aan deze actie! Op 3 februari zijn we een jaar samen en dat zou ik graag willen bezegelen net een mooi loveshoot!

Anouchka de Boer5 januari - 19:56

Hoi Sanne, ik wil graag de loveshoot winnen. Wij zijn dit jaar alweer 12 1/2 jaar getrouwd dus zou een super leuk cadeautje zijn :-)

Anouchka de Boer5 januari - 19:59

Ook gedeeld!!!

Dennis Rabeling5 januari - 20:42

Ik doe ook erg graag mee lijkt me dan super gaaf om de mooie foto’s te vertonen op de trouwdag. Die eraan komt dit jaar alweer.

daisy6 januari - 00:34

Wij doen mee mijn partner en ik kennen elkaar in januari 2 jaar en zijn dan 1,5 jaar samen!!

Mirjam6 januari - 08:43

Hey meisje,
Wat heerlijk dat er al zoveel reacties zijn! Jij gaat straks weer een koppel heel erg blij maken…
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Linday Abraas6 januari - 09:19

Hoi Sanne, Gaaf dat je de loveshoot actie weer doet! Natuurlijk doe ik ook graag mee! Wij zijn aardig wat afgevallen dus tijd voor een nieuwe shoot! ;-)
Ontzettend gaaf dat je veel reacties krijgt!
Groetjes Linday

Yessica Verhaar6 januari - 09:51

Super gaaf een shoot zou deze wel erg graag willen winnen. Gr yessica verhaar

Monique6 januari - 10:59

Lijkt me superleuk om dit met mijn schatje te doen!!

Cheryl van der Linden6 januari - 11:27

Hoi sanne,
Ik doe ook graag mee met de actie! We hebben net een kleine meid gekregen en zou nu juist leuk vinden om ons zelf even in het zonnentje te zetten! Want ja eigenlijk draait nu alles om je kleintje!

Marleen van den Eijkel-Lindhout6 januari - 12:25

Hoi Sanne, aller eerst; wat maak je mooie foto’s! De 2e, ik doe zeker mee! Na 2 kinderen en heel wat zwangerschaps kilos’s ben ik de kilos’s en 10kg extra kwijt. Dus ik vond het wel een traktatie waard. Ook een mooi kado’tje voor de 30e verjaardag van man-lief! Groetjes Marleen vd Eijkel

Rian de Gelder6 januari - 13:01

Het lijkt me heel leuk om door jou gefotografeerd te worden! Je foto’s zien er prachtig uit!

Mijn vriend en ik hebben nog niet veel mooie foto’s van ons samen, en het lijkt me daarom fantastisch om onze liefde op foto’s vast te leggen. Zo kunnen we later aan onze (klein)kinderen vertellen: zo zagen wij er uit toen we hartstikke verliefd waren!

Jolanda van Veen6 januari - 14:00

Hoi Sanne! Ik doe graag weer mee! Nog steeds verliefd op je foto’s! :-D

Ilse Van Zonneveld-den Hollander6 januari - 14:23

hoi sanne, ook ik wil heel graag de loveshoot winnen! lijkt me super leuk om ook zon mooie foto van mij en mn man te maken als valentijns verrassing

Charissa6 januari - 17:26

Ik doe ook heel graag mee! :)

Home & Lifestyle7 januari - 07:44

Hoi Sanne,

Zojuist lees ik bij je moeder dat je jarig bent. Van HARTE gefeliciteerd! Het lezen van je blog is een beetje verwaterd, maar aan de foto’s ligt het niet…wat zijn ze mooi! Ik zet je blog meteen bij mijn favorieten op mijn iPad, grote(re) kans dat ik wat vaker hier kom kijken.

Ik wens je vandaag een hele gezellige dag! Liefs, Ingrid

Amina Salim11 januari - 13:14

Wat een mooie foto’s !!!!!!!!!!

Manon Toemen-Glaudemans13 januari - 07:10

Wauw te gekke foto’s zo’n shoot wil ik wel winnen!

Lonneke Palmen Leenaars13 januari - 09:06

Zou een fantastisch cadeau zijn voor mij en mn lief @dennis palmen, hebben we gelijk iets moois om aan de muur te hangen in ons nieuwe huis als echte eye-cather!!!

Mirjam13 januari - 10:19

Wat een leuke actie.
Met een foto heb je jarenlang plezier!
En als je er op uitgekeken bent, laat je het bij een ander in huis hangen!

Laura13 januari - 10:25

Ik doe heel graag mee! Wij zijn de 26e 2 jaar samen en dit is een leuk cadeautje (ook voor valentijn!)

Patricia Merkelbach13 januari - 15:05

Ik doe heel erg graag mee :) en uiteraard een like op facebook!

Wilma Daemen13 januari - 15:08

wat een leuke actie! Je fotoos zien er prachtig uit, romantisch en mensen lijken erg zichzelf te zijn.

Mirremeid13 januari - 18:41

Ik doe heel graag mee! In 10 jaar tijd is er zoveel gebeurd, 3 kinderen (waaronder een tweeling) gekregen, 2 keer kanker, banen kwijt. Wij zijn altijd maatjes gebleven en elkaar blijven steunen door dik en dun! Je foto’s zien er prachtig uit. Zo wil ik ook wel op de foto met mijn man!

Colin13 januari - 22:27

Ondertussen heb ik al anderhalf jaar een relatie met me aller liefste vriendin Chantal, en na veel mee te hebben gemaakt in positieve en helaas soms ook wat negatievere dingen zou ik haar dus ook graag willen verassen met deze fotoshoot, iets wat ze verdiend aangezien ze altijd voor me klaar staat!

Hopelijk kunnen we dus met deze fotoshoot een overgetelijke en romantische dag hebben met heel veel leuke foto’s en een nog leukere ervaring rijker!

Marielle Van Der Hilst-de Haas14 januari - 09:02

Hoi Sanne, wat leuk! Ik doe graag mee met je actie, je maakt prachtige foto’s.

Marielle Van Der Hilst-de Haas14 januari - 09:04

Hoi Sanne! Wat een leuke actie, ik doe uiteraard graag mee, je maakt prachtige foto’s. Fingers crossed :)

Anne14 januari - 09:20

Ook wij doen graag mee met de actie :)

Bianca Snippe14 januari - 09:46

zelf win ik nooit wat, maar probeer het nu toch! dt omdat men liefje en ik nu twee jaar samen zijn bijna en hij nu een nieuwe weg is ingelslagen (opleiding matroos) waardoor wij elkaar dan maar twee weken zien in de maand.. daardoor zou ik graag fotos willen om altijd te koesteren en zijn we toch nog een beetje samen.

Agnes Kruit14 januari - 10:02

Ja, ik doe mee!! Omdat ik zelf veel fotografeer had ik je website al geliked. Zo kon ik me laten inspireren door jouw prachtige foto’s. Na de foto’s die je van Jesper hebt gemaakt ben ik nog enthousiaster geworden. Ik ben erg benieuwd hoe foto’s van Frank en mij zouden worden… En omdat ik zelf veel foto’s maak sta ik tegenwoordig vaker achter de camera dan voor de camera. Dit zou een leuke gelegenheid zijn om daar voor een keer verandering in te brengen!

Karin14 januari - 14:02

ik doe graag mee

Bianca van den Bergh - Loijens14 januari - 14:35

Graag zou ik kans maken op deze prijs.
Mijn man en ik hebben veel foto’s van de kids, maar buiten onze trouwfoto’s om geen meer van ons als setje.

Chantal Moezel14 januari - 14:36

Mooie foto’s zijn mijn passie maar mijn allergrootste passie is mijn man en dat mag best gefotografeerd worden!

Josien Hillebrands14 januari - 17:42

Ik doe mee!

Sara Owel-Varkevisser14 januari - 18:26

Lijkt me erg leuk zo’n loveshoot samen met me kersverse man♡

Eppie Wins14 januari - 19:56

mag je ook met je hond op de foto?

lobke14 januari - 20:54

wauw…wat een mooie foto’s!
Mike en ik zijn nu bijna 2,5 jaar samen, en tot heden hebben we nog geen foto van ons samen. (eigenlijk altijd omdat ik niet op de foto wil in het algemeen, maar met een shoot als deze tover je zelfs bij mij een grote glimlach!)
ik heb geluk in de liefde, maar nog nooit geluk gehad in het spel. iets winnen is niet aan mij besteed volgens mij, maar om iets te winnen met je liefje, is like a dream comes true!

dinie14 januari - 21:47

Heb er nu al zin in!! Mijn man en ik zijn gek op fotoos love shoots en elkaar!! Dus graag!!

Annika Van Gerwen-Westerling14 januari - 23:37

Supermooie foto’s! Zou een leuk cadeau zijn voor mijn met wie ik in maart 10 jaar samen ben….!

Annika Van Gerwen-Westerling14 januari - 23:38

Mijn MAN bedoel ik! @Peter Gee

Anna-Marie van den Berg-Bonsink15 januari - 06:47

Wij zijn afgelopen jaar getrouwd en daar hebben we prachtige foto’s van! Het lijkt me zo leuk om ook nog eens mooie foto’s te hebben van ons in de ongedwongen en relaxte sfeer! Heerlijk om onze liefde op foto’s terug te zien.

Angelina Peursem15 januari - 10:57

Wat een mooie foto’s. Ik kwam op jou site via een vriend op facebook, en ik doe graag mee aan de actie. Lijkt me helemaal super om met mijn lieve vriend te winnen !

Marleen Breedveld15 januari - 13:13

Heeele leuke foto’s en een super leuk idee :) Ik doe mee!

Rianne15 januari - 16:45

Wow, wat een megamooie prijs! Ik heb je geliked op Facebook. Ik wil graag meedoen mte deze prijs omdat ik mijn man wil verrassen. In 2010 zijn we getrouwd, en vlak daarna ben ik ziek geworden, sindsdien heb ik heel veel medicijnen geslikt en ben ik veel aangekomen/vocht gaan vasthouden etc.. Van de jaren na onze bruiloft zijn er dan ook geen foto’s van mij of ons. Nu ben ik eindelijk weer op figuur,dus dit zou een mega cadeau zijn!

Lin Johanna16 januari - 15:40

Hallo Sanne wat een prachtige foto,s .ik zou deze shoot willen winnen voor mijn schoonouders ze zijn dit jaar 40 jaar getrouwd en nog helemaal in love !,,

Maartje16 januari - 18:46

Zelf dol op fotograferen als hobby!
Zou het erg gaaf vinden om eentje door een fotograaf gemaakt te hebben:)

Marcia16 januari - 20:30

Mijn vriend en ik zijn op 22 januari 9 jaar bij elkaar. Het zou een supermooi cadeau zijn om deze loveshoot te mogen doen, mede omdat wij besloten hebben niet te gaan trouwen en dus een soortgelijke loveshoot hiermee aan ons voorbij gaat. Ik duim!!

Caroline Korbijn16 januari - 21:40

Wow….als dát geen welkom cadeau zou zijn om Ronald mee te verrassen?! We staan zelden samen op de foto (omdat ík altijd de foto’s maak) dus het lijkt me superleuk om mezelf nu eens terug te zien…en dan natuurlijk het liefst met mijn grote liefde! In juni gaan we trouwen….dan mag jij de foto’s maken!

Tara Roosendaal17 januari - 13:43

Harstikke leuk!! Ik doe graag mee.

Tara Roosendaal17 januari - 14:44

Wat een mooie foto’s!
Die wil ik ook wel van ons.
Leuk joh. Ik doe graag mee.

Laura K.17 januari - 14:55

Super leuk hoor! Wij hebben veel te weinig foto’s van ons samen dus zou erg mooi zijn <3

Stephanie Esther van Drunen17 januari - 17:44

Ohhh geweldig! :D Ik heb zelf een donkere vriend en ben zelf heeel witjes, dus het contrast bij ons is altijd lastig op foto’s! Tot nu toe nooit een echte fotoshoot gehad, dus lijkt me supergaaf!!

Anneliese de Waal18 januari - 21:26

Wat een prachtige prijs, ik doe graag mee, erg leuk :)

Brechje18 januari - 23:44

Via googlen naar een bruidsfotograaf die werkt in Haarlem en omstreken kwam ik op jouw site terecht. Wat een mooie foto’s maak jij! Ik heb je meteen op facebook geliked en daarmee ook nog kans maken op een loveshoot is natuurlijk helemaal top! Augustus 2014 gaan wij trouwen en zijn dus nog opzoek naar een goeie fotograaf en zo’n loveshoot zouden we dan meteen mooi kunnen gebruiken voor onze uitnodigen en krijgen we een idee van jouw manier van werken.
Succes met de actie en wie weet tot snel.. Groetjes Brechje

Saskia Vieveen19 januari - 20:54

Dit lijkt mij t perfecte huwelijkscadeau voor mn lieve zusje! :)

Sophie van Dok20 januari - 10:23

Jaaaa

Femke Beentjes20 januari - 19:54

Dat lijkt me erg leuk om zo’n supergave lovefotoshoot met mijn vriend te winnen! :-) Zeker omdat ik je website heb bekeken en je heel erg mooie foto’s maakt! Het is een hele leuke herinnering om dat eens met mijn lieve vriend te doen en hem hiermee gelijk mee te verrassen! We zijn nu 9 jaar gelukkig samen en aangezien we niet gaan trouwen lijkt het me juist extra leuk om een loveshoot te doen! Verder is mijn vriend vanaf 1 maart werkloos en ik ben ook werkloos, maar we hebben gelukkig elkaar en dit zou wel een extra leuke verrassing zijn om iets heel bijzonders te doen en weer even lekker te kunnen genieten en energie te krijgen ondanks al deze stress.

Julius Schoemaker20 januari - 19:58

Wat een leuke actie! Het lijkt me superleuk als zo’n goede fotograaf als jij ons samen vastlegt op foto! Hier kan ik zeker wel mee thuiskomen voor Valentijnsdag!

Ilse Ketelaars23 januari - 12:30

Hai Sanne, wat een prachtig mooie foto’s heb jij op je site staan. Ik zou heel graag met mijn vriend bij jou een mooie foto van ons laten maken. Om onze liefde vast te leggen op de gevoelige plaat!

Nicole Claessen24 januari - 20:01

Wow, Sanne wat een prachtige foto’s. Ik kan echt zien dat ze met veel liefde zijn gemaakt. Een foto van de liefde met liefde gefotografeerd. Dat is natuurlijk een supercombi. Je weet de sfeer, de relaxedheid en liefde echt heel goed te vangen. Ik neem er mijn mutsje voor af. Super.

Sanne27 januari - 15:22

Hoi naamgenoot!
Het lijkt me super om eens leuke fotos van mijn vriend en mij samen te hebben. Gewoon spontane foto’s, niets gemaakt. Wijgaan half fefebruari na 7 jaar en bijna 8 maanden eindelijk samen wonen! Hier hebben we zo lang op moeten wachten omdat ik ergens anders heb gestudeerd. Ik zou dan ook heel graag een mooie foto van ons willen om op te hangen, maar helaas hebben wij niet veel mooie foto’s samen. Dusss vandaar mijn reactie hier!
Vanaf nu maar duimpjes draaien!
Groetjes Sanne

Joyce29 januari - 09:20

Hi! Lijkt mij superleuk om deze fotoshoot te doen. Een half jaar geleden hebben wij de newbornshoot gedaan en veel positieve reacties ontvangen! Groetjes

Carla van Rijsbergen29 januari - 09:32

Jaaa wat een leuke actie:) lijkt.me leuk om samen met vriendje lief te doen even met ze tweeen

Monique Sniekers-Daemen29 januari - 09:41

Meestal laten we een fotoshoot maken van de kids, maar samen hebben we er nog geen!

Linda29 januari - 10:41

Hoi Sanne,Leuk! Een mooie loveshoot als aandenken. Lijkt me super om die te winnen. Nog meer mooie foto’s van jou aan de muur!

Coc Slobbe-Welsink29 januari - 10:44

Ik zou het heel leuk vinden als onze dochter Karin en haar as man Edwin deze loveshoot wint. Op 14 februari gaan ze in ondertrouw. Kan het mooier?

David29 januari - 16:51

Een mooie loveshoot om een speciale band tussen 2 personen in een moment te vangen.
Wil ik wel.

sonja29 januari - 21:38

Lijkt mij ontzettend leuk om een keer zelf samen op de foto te (mogen) gaan :-).

Cynthia Grote Beverborg29 januari - 23:19

Mijn vriend en ik doen graag mee aan deze actie! De foto’s op de website zijn erg creatief en uniek!

Marieke Barten30 januari - 12:28

Ik heb je pagina geliked! Ik zou het ontzettend leuk vinden om deze fotoshoot te winnen omdat wij de foto’s voor onze verlovingskaarten willen gebruiken.

Iris Pasop30 januari - 20:44

Ik wil mijn vriend deze Valentijn graag bedanken met deze shoot. 2013 was voor mij een moeilijk jaar waarin veel dingen gebeurt zijn. Zonder de steun van hem zou ik er lang niet zo goed doorheen zijn gekomen als nu. Samen houden wij vanaf het begin van onze relatie al een fotoboek bij met alle foto’s van ons samen. Mijn vriend heeft het al een tijdje over dat we een keer samen een fotoshoot moeten doen. Ik wil hem hier graag mee verassen, hij zou dit echt niet verwachten. Daarom lijkt dit mij het perfecte cadeau om hem te laten zien hoe verschrikkelijk blij ik ben met hem en hoe dankbaar ik hem ben dat hij er altijd voor me is, maakt niet uit hoe moeilijk en ingewikkeld de situatie ook is.

Jolanda Kievit-Maasse31 januari - 09:19

Wat een geweldige fotos maak je. Lijk me leuk om deze loveshoot te winnen.

Angelina31 januari - 10:00

Ik heb geen idee of een reactie via facebook ook goed was, maar dan nu nog maar even zo :)

Het lijkt mij supergaaf om zo’n fotoshoot van jou te winnen, jouw foto’s zijn echt mooi. Mijn vriend vind het ook heel erg leuk, we zijn inmiddels bijna 3.5 jaar samen.

Sanela Witte2 februari - 14:10

Dit zou ik ook heel leuk vinden om te winnen! We zijn dit jaar alweer 12 jaar samen en gaan de 12e ook eindelijk elkaar het ja woord geven! Mijn zoontje en mijn man zijn alles voor me, dit zou een leuke verassing voor hem zijn :) We waren pas 13 en 16 toen we een relatie kregen maar het gevoel is nooit minder geworden, alleen maar meer.

Marlies Voorwinden4 februari - 17:42

Wat een leuke actie! Afgelopen jaar was een hectisch jaar waarin veel is gebeurd. Waaronder het geheel onverwachte overlijden van mijn schoonvader op veelste jonge leeftijd. Mijn vriend zijn moeder is al sinds hij klein is ziek. En ik merk daardoor vooral dat hij mijn steun nu helemaal extra hard nodig heeft. De waardedenvolle liefde die wij delen zou ik graag op foto’s vast laten leggen. En extra leuk is dan natuurlijk dat we in het tehuis bij zijn moeder op haar kamer ook een leuke foto van ons zouden kunnen neerzetten.
Ik ga de actie ook gelijk even delen. In april word ik 19 en wat zou dit een leuk vervroegd verjaardagscadeautje zijn;) Het mooiste wat iemand zou kunnen geven. Daarom ga ik ook gelijk even heel hard duimen!

Liefs,

Marlies

Andrea4 februari - 22:03

Ontzettend tof als ik deze zou winnen, omdat ik al 3 jaar een relatie heb met de allerleukste jongen van de aardbol ..

Lisette Golstein5 februari - 16:49

Ik doe heel graag mee!

Anne-Marie5 februari - 17:41

Lijkt me erg om te doen met mijn lieve man!

Ilse Ketelaars6 februari - 17:10

Dit jaar is het precies 5 jaar geleden met valentijnsdag dat mijn vriend officieel mijn vriend werd! Ineens stond hij daar, voor mijn deur als verrassing. Na een lange tijd zonder elkaar was dat prachtig. Ik zou heel graag die liefde laten zien in een mooie shoot.

Sanne Kouijzer6 februari - 18:18

Ik zou heel graag deze shoot willen winnen!! Ik vind de foto’s die je maakt prachtig! En het zou een leuk kado zijn voor mijn mannetje!

marjolein6 februari - 18:31

leuke actie, mij lijkt het leuk om mijn vriend te verassen met een lovefotoshoot..omdat we laatst op 28weken een knap zoontje hebben gekregen..en net ook 12,5jaar samen zijn en we ook nog verloofd zijn. Roel en zoontje Luuk zijn mijn valentijnen

JP7 februari - 00:38

Wij zouden supergraag deze shoot winnen omdat we al bijna 3 jaar samen zijn door dik en dun!

Jara Mennings7 februari - 05:43

Ik zou het erg leuk vinden om te winnen. Gewoon omdat we 1.5 jaar bij elkaar zijn .

Avalon de Winter7 februari - 07:39

Dit zou leuk zijn on te winnen! Net een huisje samen gekocht. En de muur boven de bank is nog kaal. Wil die graag opvullen met foto’s van ons samen♡

Jessica van Krimpen7 februari - 11:13

Lijkt me heel gaaf on te winnen om mijn lieve vriend te verrassen.

Ellianne Klop7 februari - 11:40

Ik zou heel graag willen winnen

Esther van Dam7 februari - 12:21

Voor mijn schoon ouders zijn bijna 40 jaar getrouwd zou een supe cadeau zijn

Amy7 februari - 13:20

Zou geweldig zijn om een gave foto te hebben om de muren in ons nieuwe appartement op te vrolijken!

Dianne Van Leeuwen7 februari - 15:52

Omdat ik 13 februari jarig ben en net geopereerd ben vanmorgen zou de fotoshoot volgende week een mooie nieuwe start worden!

Renee7 februari - 22:19

Mijn vriend wil zo graag een échte mooie foto van ons tweeën oor zn lieve opa en oma. plus dat ik gewoon onwijs veel van mijn lieve mannetje houdt!
Ps. Wauw, wat een gave foto’s staan hierboven!

Bianca8 februari - 16:08

Erg leuk om aan de ouders en schoonouders cadeau te doen!

Jolanda van Dijk-Siebenga10 februari - 11:59

We zijn dit jaar 25 jaar getrouwd, als dat geen echte liefde is…… Zou geweldig zijn om deze mijlpaal vast te leggen op de foto.

Inge10 februari - 15:37

Super leuk! Ik wil dit graag cadeau doen aan mijn vriend want hij heeft dit zeker verdiend. Hij is teleurgesteld omdat zijn cadeau niet op zal komen met de post, maar ik wil hem laten zien dat ik tochwel van hem houd! ♥

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu