Trouwfotografie Wassenaar – M+H

Trouwfotografie Wassenaar - Foto van de bruiloft van M&H

Trouwfotografie Wassenaar – Bruiloft bij Raadhuis de Paauw

Vorige week vrijdag mocht ik de erg gezellige bruiloft van Mariska en Harald fotograferen, in Wassenaar en Zoetermeer. Ik begon mijn dag bij hen thuis, om de laatste voorbereidingen van Mariska te fotograferen, voordat de familie zou arriveren en Harald Mariska zou komen ophalen. Na een korte toost en wat lekkere broodjes vertrokken we richting Wassenaar, waar we in het park rond Raadhuis de Paauw de fotoshoot zouden doen. Het was prachtig weer, en we konden onze lol op in het mooie park. Tegen de tijd dat de eerste gasten bij het raadhuis begonnen te arriveren voor de ceremonie, verstopten Mariska en Harald zich in een aparte ruimte, om pas weer tevoorschijn te komen tijdens de ceremonie zelf. Deze was prachtig, en na afloop maakten we voor de deur van het raadhuis eerst nog wat groepsfoto’s, voordat het gehele gezelschap naar de feestlocatie in Zoetermeer vertrok, restaurant De Sniep.

Daar aangekomen stonden de bubbels en cupcakes al op het gezelschap te wachten, en kon de borrel direct beginnen. Omdat het zulk lekker weer was, ging iedereen lekker in de tuin van het restaurant zitten, en er heerste een heerlijk ontspannen sfeertje. Het diner vond wel binnen plaats uiteraard, en nadat alle gasten van hun eten genoten hadden, kwamen de feestgasten al langzamerhand binnendruppelen. Ook nu ging iedereen eerst nog even lekker naar buiten, om daar van de bruidstaart en een glaasje champagne te genieten.

Zo rond een uur of negen verplaatste het gezelschap zich wel weer naar binnen, want na een korte speech van de ceremoniemeester stond de eerste dans van het bruidspaar op het punt te beginnen. Hierna kon het feest helemaal losbarsten :-)

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Mariska en Harald een geweldige bruiloft hebben gehad!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotografie Wassenaar?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor trouwfotografie Wassenaar en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor trouwfotografie Wassenaar!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu