Trouwfotografie Voorburg – A+C

Trouwfotografie Voorburg - Foto van de bruiloft van A+C

Trouwfotografie Voorburg – Bruiloft bij Huize Swaensteyn

Vorige week vrijdag mocht ik de erg gezellige en mooie bruiloft van Anja en Cor fotograferen, in Voorburg. Ik arriveerde ’s morgens bij Anja thuis, waar op dat moment de eerste gasten ook arriveerden, en Cor Anja kort daarna kwam ophalen. Na een kop koffie met wat lekkers erbij vertrokken we naar het Huygensmuseum Hofwijck, voor de fotoshoot. Ik was daar vorig jaar ook al eens geweest, en het is een prachtige locatie, die ook nog eens perfect aansloot bij de interesses en smaak van Anja en Cor. Win-win dus!

Na de fotoshoot vertrokken we naar een andere prachtige locatie in de buurt: Huize Swaensteyn, voor de ceremonie. Deze was één van de meest hilarische en persoonlijkste die ik ooit heb mogen fotograferen, de ambtenaar maakte er één groot feest ter ere van het bruidspaar van, echt geweldig! Iedereen genoot zichtbaar, en er werd hier en daar keihard gelachen. Na afloop van de ceremonie vertrok het hele gezelschap naar de voorhof van de kerk aan de overkant van Swaensteyn, waar na de lunch ook de kerkdienst zou gaan plaatsvinden. En geheel in de lijn van de dag, was ook de kerk prachtig van binnen! De dienst zelf was ook heel erg mooi, en ook hier genoot iedereen zichtbaar.

Vervolgens vertrok iedereen naar partyboerderij Hijdra, waar de receptie kon beginnen zodra Anja en Cor arriveerden. Er kwamen gezellig veel gasten naar de receptie, en er heerste een fijn en vrolijk sfeertje. In een andere zaal van de boerderij stonden tegen het einde van de receptie de gedekte tafels al klaar voor het diner, en toen iedereen lekker zat te eten, zat mijn dag er alweer op :-)

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Anja en Cor een geweldige bruiloft gehad hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotografie Voorburg?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor trouwfotografie Voorburg en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor trouwfotografie Voorburg!

Mirjam Romijn3 april - 14:05

Wat een prachtige reportage weer, het geluk en plezier straalt er van af…

Mirjam3 april - 16:06

Hey meisje,
Ze zijn super mooi geworden, de foto’s van deze bruiloft. Het geluk en plezier straalt gewoon van de foto’s af. Die foto waar het bruidspaar elkaar even snel nog aankijkt, in de kerk, vlak voor de zegen… subliem…
Een geniet-serie…
En ik blijf maar trots…
Liefs van mij,
XXX

Fleur van Pijkeren4 april - 19:06

Wow! Prachtige foto’s zeg! Stuk voor stuk, zwart-wit en kleur, de details en de overzichtsfoto’s. Complimenten! En Cor & Anja, hiermee wordt het écht nagenieten!

Jo Mak13 april - 14:38

een schitterende foto reportage

John Mak13 april - 21:43

Prachtige foto’s. Bruidspaar, van harte gefeliciteerd.

Annet Mackaay14 april - 12:22

Leuk om mijn oude oppas te zien trouwen en nog wel op de locatie waar ik zelf 29 jaar geleden ben getrouwd. Anja langs deze weg heel veel mooie jaren toegewenst.

George van Hooydonk2 mei - 09:01

Mooie foto’s Anja en Cor.
De liefde en geluk spettert er van af!!!!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu