Trouwfotografie Oegstgeest – N+R

Trouwfotografie Oegstgeest en Zoetermeer - Foto van de bruiloft van N&R

Trouwfotografie Oegstgeest – Bruiloft bij La France

Begin september trouwden Nayaline en Roy, in Oegstgeest en Zoetermeer, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen! Ik arriveerde aan het einde van de ochtend bij het hotel waar Nayaline zich op dat moment aan het voorbereiden was, en toen zij er helemaal klaar voor was, vertrokken we naar Oegstgeest, waar bij La France de daggasten en Roy al op haar wachtten.
Na aankomst kon de ceremonie direct van start gaan, in de Orangerie. Ik had al eerder het genoegen gehad daar een ceremonie (en ook een keertje een receptie) te fotograferen, en ook deze keer was het heerlijk fotograferen, met de zee van licht die door de vele ramen naar binnen komt daar. De ceremonie zelf was ook prachtig, en na afloop stond de bruidstaart al voor Nayaline en Roy klaar om aangesneden te worden. Na een korte borrel vertrok het gezelschap richting Zoetermeer, waar bij de St. Nicolaas Parochie de kerkdienst zou plaatsvinden. Door enorme drukte op de weg, en enkele wegopbrekingen, moest deze helaas wat later beginnen dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken! De dienst was prachtig, en iedereen genoot zichtbaar.
Na afloop vertrok het gezelschap weer terug naar Oegstgeest, waar bij La France het diner van start kon gaan. Na afloop van het diner verplaatste de groep zich weer, naar de naastgelegen zaal, voor het feest. Na een geweldige openingsdans van het bruidspaar kon het feest losbarsten, en al snel werd er heerlijk gedanst, gelachen, gegeten en gedronken. Wat een heerlijke sfeer!
Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Nayaline en Roy een geweldige bruiloft gehad hebben!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotografie Oegstgeest?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor trouwfotografie Oegstgeest en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor trouwfotografie Oegstgeest!

Trouwlocatie: La France Oegstgeest

Kerk: Nicolaas Parochie Zoetermeer

Mirjam Romijn20 oktober - 16:26

Wat een heerlijke shoot zeg, prachtig gedaan weer…

Mirjam20 oktober - 18:27

Hey meisje,
Wat een super mooie shoot weer zeg. Wat kan goed licht dan een hoop doen hè? Het is echt heel mooi vastgelegd allemaal…
Trots, dat ben ik blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu