Trouwfotografie Lisse – Y+D

Trouwfotografie Lisse - Foto van de bruiloft van Y&D

Trouwfotografie Lisse – Bruiloft bij Huys Dever

Vorige week vrijdag, op een heerlijk zonnige 16 mei 2014, mocht ik de bruidsfotografie voor het huwelijk van Yessica en Dennis verzorgen. Ik startte mijn dag bij hen thuis in Voorschoten, waar Dennis zich op dat moment aan het voorbereiden was. Nadat ik zijn voorbereidingen had gefotografeerd vertrok ik alvast naar het ouderlijk huis van Yessica om ook haar voorbereidingen vast te leggen, voordat Dennis Yessica kwam ophalen en het hele gezelschap zich naar Lisse verplaatste. Daar zou, bij Huys Dever, de ceremonie plaatsvinden. Voordat deze begon maakten we eerst nog wat groepsfoto’s buiten, en vervolgens gingen we het gebouw zelf in voor de ceremonie. Deze was prachtig en hier en daar ontroerend, en iedereen had het prima naar zijn of haar zin. Na afloop van de ceremonie vertrokken de daggasten alvast naar de feestlocatie, en bleven Yessica en Dennis achter voor de fotoshoot rondom Huys Dever. Yessica heeft in het leger gezeten, en gaf tijdens ons kennismakingsgesprek al aan dat ze graag een paar foto’s wilde maken met haar legerkistjes aan. Supertof natuurlijk! De schoenen van Dennis had ze ook meegenomen, en zo stonden ze naast elkaar in totaal niet bij hun kleding passende schoenen op een muurtje te poseren voor de foto. Hilarisch! De sfeer zat er goed in tijdens de fotoshoot, en we hadden tussen het maken van de foto’s door de grootste lol.

Na de fotoshoot vertrokken ook wij richting Noordwijk, naar de feestlocatie (Bowling & Partycentrum Noordwijk), waar de gasten en de taart al op het bruidspaar stonden te wachten. Nadat ze de taart hadden aangesneden, kon de borrel beginnen, en iedereen genoot zichtbaar van de gezelligheid op het terras.

Yessica en Dennis wilden graag tussendoor nog even bowlen in hun trouwkleding, en ook hiervoor gold: zo gezegd, zo gedaan :-) Ook hierbij werd weer keihard gelachen natuurlijk! Toen het gezelschap aan tafel ging voor het diner zat mijn dag er alweer op, en vertrok ik richting huis.

Ik vond het super om deze mooie dag van dit erg gezellige koppel te hebben kunnen vastleggen, en ik hoop dat Yessica en Dennis van hun bruiloft genoten hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotografie Lisse?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor trouwfotografie Lisse en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor trouwfotografie Lisse!

 

Gwenny Bakker20 mei - 12:12

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt Sanne, precies zo als dat de dag is geweest echt super mooi. Ik weet zeker dat yessica en dennis geweldig vinden. Top fotograaf zeg

Mirjam Romijn21 mei - 07:16

Wat een prachtige shoot, en die foto met die legerkistjes vind ik super !!!

Mirjam21 mei - 09:17

Hey meisje,
Wat een geweldig mooie shoot. Zo zie je maar dat het zonnetje erbij toch wel heel erg fijn is… En die foto van die legerkistjes vind ik echt super leuk. Ik hou van dat soort grapjes…
Ik ben en blijf trots hoor…
Liefs van mij,
XXX

Yessica Rabeling-Verhaar30 mei - 14:18

ik vind het nog steeds super foto’s elke keer als ik ze bekijk of laat zien vertel ik het verhaal bij de foto echt super. Top gedaan sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu