Trouwfotograaf Wassenaar – A&D

Trouwfotograaf Wassenaar - Foto van de prachtige bruiloft van A&D, bij Kasteel Oud-Wassenaar

Trouwfotograaf Wassenaar – Bruiloft bij Kasteel Oud-Wassenaar

In augustus mocht ik de prachtige bruiloft van Alexa en David fotograferen, in het mooie Wassenaar. Ik begon mijn dag ’s morgens bij het ouderlijk huis van Alexa, waar zij en haar familie op dat moment nog druk bezig waren met de laatste voorbereidingen voor de grote dag. Ik kon meteen aan de slag met het fotograferen van de vele prachtige details, zoals haar jurk, schoenen, ringen en make-up, en er heerste een lekker ontspannen en gezellig sfeertje. De eerste daggasten kwamen ondertussen ook langzaamaan binnen, en toen Alexa helemaal klaar was, kon David haar op komen halen voor de ceremonie in Raadhuis De Paauw. Ik was daar al eens eerder geweest voor een bruiloft, en blijf het één van de mooiste gemeentehuizen van de regio vinden. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes dat ik er weer mocht fotograferen :-)

Na de prachtige ceremonie vertrokken de daggasten vast naar het huis van Alexa’s ouders, waar de cake & bubbles al op hen stonden te wachten, en gingen Alexa en David samen met mij nog even het park rond het raadhuis in voor wat foto’s van hen samen. Hierna voegden ook wij ons bij de gasten, en kon ik wederom aan de slag met het fotograferen van details (ik was in de fotografenhemel, hihi). Wat een prachtige dessert-table hadden ze staan! Hij was helemaal bedacht, ontworpen en uitgevoerd door Alexa zelf, en ik kon mijn lol op met het fotograferen ervan. Na de cake & bubbles vertrok het bruidspaar samen met mij wederom om wat foto’s te maken, dit keer bij een bos in de buurt, voordat we ons naar Kasteel Oud-Wassenaar begaven voor het diner en aansluitend het feest ’s avonds.

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige en vooral ook erg gezellige dag, en ik hoop dat Alexa en David, en hun gasten, een geweldige dag gehad hebben.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Wassenaar?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Wassenaar en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn23 november - 10:04

Wat een prachtige bruiloft, helemaal in klassieke stijl, ik hou ervan…

Mirjam23 november - 11:06

Hey meisje,
Wat een prachtige klassieke bruiloft is dit zeg. Hier hou ik wel van hoor. Een heel erg mooie jurk voor de bruid en een super pak voor de bruidegom. Fantastisch.
Je hebt alles heel erg mooi vastgelegd en ik snap helemaal dat je je in de fotografenhemel waande met al dat moois op de desert-table….
Ik ben o zo trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu