Trouwfotograaf Voorburg – L&S

Trouwfotograaf Voorburg - Foto van de bruiloft van L&S, bij Hofwijck

Trouwfotograaf Voorburg – Bruiloft bij Huygensmuseum Hofwijck

Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige bruiloft van Linda en Serge fotograferen, in Voorburg. Ik startte mijn dag bij hen thuis, om de laatste voorbereidingen van Linda vast te leggen, en Serge’s aankomst toen hij haar kwam ophalen. Ook een aantal van de daggasten hadden zich bij Linda en Serge thuis verzameld, en gezamenlijk reden we richting het Huygensmuseum Hofwijck, waar de ceremonie zou plaatsvinden. Wat een toffe locatie! De ruimte binnenin het museum waar de ceremonie werd gehouden was heerlijk licht en lekker knus, en de ceremonie zelf was prachtig.

Na afloop maakten we voor de deur nog een aantal groepsfoto’s, voordat de daggasten vast naar de volgende locatie vertrokken en wij de tuinen rondom Hofwijck ingingen voor de fotoshoot. We hadden gelukkig prachtig weer, en omdat de tuinen al net zo mooi zijn als het pand zelf, konden we een serie supertoffe foto’s maken. Nadat we klaar waren bij Hofwijck reden we ook nog even naar het park aan het Oosteinde om ook daar nog wat foto’s te maken, voordat we ons bij de gasten voegden, bij Partyboerderij Hijdra in Leidschendam. De gasten stonden Linda en Serge daar op te wachten met kleurrijke ballonnen, die allemaal tegelijk opgelaten werden. Hierna was het tijd voor het aansnijden van de taart, en genoot iedereen van een hapje en een drankje op het terras.

Ik vond het hartstikke leuk om bij deze prachtige dag te hebben kunnen zijn, en ik hoop dat Linda en Serge ervan genoten hebben! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Voorburg?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Voorburg en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu