Trouwfotograaf Oegstgeest – G&N

Trouwfotograaf Oegstgeest - Foto van de bruiloft van G&N, bij Kasteel Oud Poelgeest

Trouwfotograaf Oegstgeest – Bruiloft bij Kasteel Oud Poelgeest

Afgelopen vrijdag, op een prachtige maar tikje regenachtige 24 mei 2013, mocht ik de bruiloft van Gemma en Nick fotograferen, in Oegstgeest. Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis in Koudekerk aan den Rijn, waar ik de laatste voorbereidingen fotografeerde voordat Nick Gemma kwam ophalen in één van de coolste trouwauto’s ooit, namelijk een oude Mustang. Nadat ze elkaar voor het eerst gezien hadden die dag, en even genoten hadden van een kop koffie of thee met de daggasten, vertrokken we naar Oegstgeest, naar kasteel Oud Poelgeest, voor de fotoshoot. We hadden gelukkig enorm geluk met het weer, want op de heenweg naar Oegstgeest regende het, toen we er aankwamen werd het net droog, en toen Gemma en Nick weer veilig in de auto zaten na de fotoshoot begon het pas weer met regenen! Super!

Iets na tweeën arriveerden de daggasten ook bij het kasteel, en kwamen Gemma en Nick de oprijlaan oprijden om buiten bij de trappen onthaald te worden door de gasten. Hierna was het tijd voor de ceremonie, in de prachtige Drakenzaal. De ceremonie zelf was al net zo prachtig, en werd op mooie wijze afgesloten met een gedicht door de moeder van Nick. Vervolgens verplaatste het gezelschap zich naar de bar, waar de taart werd aangesneden en genoten werd van een lekker glaasje champagne.

’s Avonds verplaatste het gezelschap zich naar het Koetshuis van het kasteel, waar het feest plaatsvond. Ook al zo’n toffe locatie! Na een geweldig optreden van de fanfareband waar Gemma in speelt, nam de band het over, en was het tijd voor de openingsdans. Hierna kon het feest helemaal losbarsten!

Ik vond het een prachtige dag, en ik hoop dat Gemma en Nick ervan genoten hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Oegstgeest?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Oegstgeest en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn26 mei - 17:46

Wat een prachtige reportage meisje. Jij komt trouwens echt op de allermooiste locaties door jouw werk zeg. Wat is het daar ook weer prachtig. Heerlijke foto’s leverde dit op. Trouwens, de blik op het gezicht van Nick als hij omhoog langs de trap kijkt, naar Gemma, is prachtig. Wat heb je dat moment mooi vastgelegd… Heerlijk om even mee te kijken…

Mirjam26 mei - 19:48

Hey meisje,
Wat een mooie reportage is dit weer geworden. Nu helpt het wel enorm natuurlijk dat je op zulke mooie locaties mag fotograferen. wat is het daar mooi zeg… Prachtig zo langs dat water en dat kasteel is echt super… Nick en Gemma vormen ook een heel mooi stel en dat zorgt dan weer voor heel leuke foto’s. Ik kan me zo voorstellen dat ze heel blij zullen zijn met deze eerste foto’s.
Ik blijf trots op je hoor meisje,
liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg30 mei - 15:07

Dank je wel mam! Oud Poelgeest is inderdaad een geweldige locatie, was de tweede keer dat ik er een ceremonie heb mogen schieten, en ik hoop dat er nog vele zullen volgen natuurlijk :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu