Trouwfotograaf Noordwijk – J&P

Trouwfotograaf Noordwijk - Foto van de bruiloft van J&P

Trouwfotograaf Noordwijk – Bruiloft aan het strand bij Beachclub O

In september mocht ik de prachtige strandbruiloft van Jennifer en Peter fotograferen, in het altijd gezellige Noordwijk. Zij trouwden bij Beachclub O, en de foto’s maakten we in de duinen en op het strand.
Ik arriveerde tegelijk met de eerste gasten bij de beachclub, en kon direct aan de slag met het fotograferen van de geweldige details die Jennifer en Peter voor de aankleding van hun bruiloft bedacht hadden. Alles zag er prachtig uit!
Toen alle gasten gearriveerd waren en plaatsgenomen hadden op de veranda van de beachclub, kon de ceremonie beginnen en maakten Jennifer en Peter hun entree. Wat zagen ze er mooi uit! De ceremonie zelf was prachtig, hier en daar grappig en hier en daar ontroerend in precies de juiste mix.
Na afloop van de ceremonie maakten we eerst een paar groepsfoto’s en konden de gasten het bruidspaar feliciteren, voordat ze de prachtige bruidstaart aansneden en er tijd was voor een toost. Toen iedereen voorzien was van een hapje en een drankje, en genoot van de gezelligheid en elkaars gezelschap, knepen Jennifer, Peter en ikzelf er even tussenuit voor de fotoshoot. We begonnen in de nabijgelegen duinen, en nadat we daar een toffe serie foto’s geschoten hadden, eindigden we de fotoshoot op het strand. Ook daar schoten we een aantal gave platen, voordat Jennifer en Peter zich weer bij hun gasten voegden en het alweer bijna tijd was om aan tafel te gaan voor het diner.
Ik vond het super om bij deze mooie dag aanwezig te hebben mogen zijn, en ik hoop dat Jennifer en Peter van hun bruiloft genoten hebben!
Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Noordwijk?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Noordwijk en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Trouw- en feestlocatie: Beachclub O

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu