Trouwfotograaf Lisse – S+M

Trouwfotograaf Lisse - Foto van de bruiloft van S&M

Trouwfotograaf Lisse – Bruiloft in Lisse en Hoofddorp

Eind augustus trouwden Sandra en Martien, in het gezellige Lisse, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen.
Ik begon mijn dag ’s morgens bij de ouders van Sandra thuis, vlak voordat Martien haar kwam ophalen. Nadat zij elkaar voor het eerst gezien hadden die dag, en elkaar uitgebreid bewonderd hadden, vertrokken we richting Leiden, voor de fotoshoot. Sandra wilde heel graag foto’s maken in de binnenstad, rondom de Hooglandse Kerk en bij de Burcht, dus parkeerden we bij de Kaasmarkt, en wandelden daar vandaan al fotograferend richting de Burcht. De sfeer zat er goed in, en tussen het maken van de foto’s door hadden we de grootste lol.
Na de fotoshoot vertrokken we weer naar het ouderlijk huis van Sandra, waar de gasten al op hen wachtten en de lunch al klaarstond. Nadat er van de broodjes genoten was, was het wederom tijd om te vertrekken, naar het gemeentehuis van Lisse ditmaal, voor de ceremonie. Die was prachtig, en hier en daar ook hilarisch. Vooral het momentje met het speelgoedzwaard dat als grapje cadeau gedaan werd aan Martien was erg leuk :-)
Hierna vertrok het gezelschap naar de dichtbij gelegen Salemkerk, voor de kerkdienst. Na afloop daarvan verplaatste het gezelschap zich naar Hoofddorp, waar bij Papa’s Beach House de taart al klaarstond, en we ook nog wat groepsfoto’s maakten, voordat mijn dag er alweer op zat.
Ik heb enorm van het fotograferen van deze prachtige dag genoten, en ik hoop dat Sandra en Martien een geweldige trouwdag gehad hebben!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Lisse?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Lisse en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Feestlocatie: Papa’s Beach House

Mirjam Romijn6 januari - 15:17

Top shoot op een toplocatie… heel erg mooi gedaan hoor… super!!! Ik herken nu ook de locatie van het feest haha… mooi!

Mirjam6 januari - 16:16

Hey meisje,
Een super mooie bruiloftsreportage… echt geweldig gedaan hoor, en nu herken ik op de laatste paar foto’s Papa’s Beach House, aan de luikjes op de achtergrond… haha…
Je foto’s zijn super en wat een heerlijk charmeurtje komt er ineens in beeld.. zo’n jochie met een glimlach waarvan je smelt… met het ringenkussentje…
Ik ben en blijf trots op je,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu