Trouwfotograaf Leiden – E+D

Bruidsfotografie Leiden - Foto van de loveshoot tijdens de bruiloft van E&D

Trouwfotograaf Leiden – Bruidsfotoshoot in de Leidse binnenstad

In augustus zijn Emily en David getrouwd in de VS, en na hun bruiloft kwamen ze met hun familie naar Nederland, om de dag voor David’s Nederlandse familie nog eens dunnetjes over te doen. En ik had het genoegen een prachtige loveshoot in de binnenstad van Leiden te mogen schieten voor dit al even prachtige bruidspaar :-)
We spraken af op het Rapenburg, voor de Hortus Botanicus, en wandelden daarvandaan de binnenstad in, nadat we eerst een paar foto’s bij het poortje naar de ingang van de botanische tuin hadden gemaakt. De beide moeders van het bruidspaar waren er ook bij, en de trots en blijdschap straalde er bij allebei vanaf, zo leuk om te zien!
We maakten foto’s rondom de Pieterskerk, wandelend vanaf de Kloksteeg, waar ik altijd erg graag kom om foto’s te maken. Via een nabijgelegen hofje wandelden we rond de kerk, en eindigden bij het Gerecht, waar we ook nog wat foto’s schoten. Iedereen was heerlijk ontspannen, en volgens mij zie je dat aardig terug in de foto’s. Tussen het maken van de foto’s door hadden we de grootste lol, en dat draagt natuurlijk wel bij aan het relaxte sfeertje!
Ik vond het super om met dit ontzettend mooie en leuke koppel kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij genoten hebben van allebei de trouwdagen!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwfotograaf Leiden?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Leiden en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam18 november - 09:51

Hey meisje,
Dit heb je weer heel erg mooi gedaan, lekker in je eigen stijl. Prachtige lichte foto’s en de locatie is ook super natuurlijk.
Vooral de foto op het terras vind ik heel leuk en die laatste… een pareltje…
Trots, dat ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu