Tips & Tricks Kledingtips – What to Wear – Kleuren van de regenboog

Tips & Tricks Kledingtips – What to Wear - Kleuren van de regenboogTips & Tricks Kledingtips – What to Wear – Kleuren van de regenboog

Ik heb in het verleden al eens eerder een What to Wear blogje gemaakt, en heb daar altijd erg leuke reacties op gekregen. Tijd voor nog eentje dus!

Ik heb wederom een serie afbeeldingen (voor deze keer dus geen foto’s die ik zelf gemaakt heb, sorry! Ik gebruik ze uiteraard wel met toestemming van de originele maker, en heb er netjes voor betaald)  gevonden op het web die samen voor hele gave kleurcombinaties zorgen, en deze hieronder op een rijtje gezet. Deze keer hebben de kledingtips een regenboog thema:

Paars

In het oude Rome was het dragen van de kleur purper enkel voorbehouden aan mannen van hoge status, en ook in andere historische maatschappijen was het een kleur die aangaf dat je een hoge rang bekleedde in het dagelijks leven. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer het geval, en kunnen we allemaal lekker dragen wat we leuk vinden :-) Paars combineert lekker met grijs en wit, en is bijvoorbeeld tof bij een fotoshoot in de stad!

Blauw

Blauw past eigenlijk overal wel bij. Het geeft een rustige en kalme sfeer aan de foto’s, en gaat perfect samen met een natuurlijke setting. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van blauw, wit en bruin voor jullie loveshoot in de duinen en aan het strand?

Groen

Groen is één van de meest frisse kleuren die er is, en past geweldig bij een voorjaarsshoot in de stad of bij een mooie oude ruïne. De kleur combineert mooi met achtergronden van hout of steen. Draag groene kleding, of combineer groene accessoires met een mooie zandkleur.

Geel

Geel staat wat mij betreft symbool voor vrolijkheid, voorjaar en de zon, en kan een geweldig kleuraccent geven in iedere fotoshoot. Combineer het met neutrale tinten om het geheel niet teveel uit de hand te laten lopen, en wees voorbereid op lekker vrolijk ogende foto’s :-)

Oranje

Oranje is echt niet alleen maar geschikt voor Koningsdag, je kunt het prima combineren met een toffe jeans en zachte cremetinten in je overige kledingstukken. Oranje werkt geweldig bij een stadse setting, en geeft het geheel een heerlijk vrolijke en warme sfeer.

Rood

Ah, de kleur van de liefde! Rood staat voor kracht, passie, en zoals gezegd liefde, en is een erg toffe kleur om te gebruiken tijdens jullie loveshoot. Gebruik het echter wel met mate, want rood heeft nogal de neiging te gaan overheersen. Combineer rode accessoires en blouses bijvoorbeeld met een toffe jeans en warme neutrale tinten, en je kunt niet meer stuk!

 

Dat waren ze weer! Hebben jullie iets aan deze kledingtips voor fotoshoots gehad? Ik hoop het! Ik ben benieuwd welke toffe combinaties ik de komende tijd weer voor de lens zal krijgen :-)

Tips & Tricks Kledingtips – What to Wear – Kleuren van de regenboog

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu