Tips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente en Zomer editie

What to Wear - Kledingtips voor fotoshoots, lente en zomer editieTips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente en Zomer editie

In oktober plaatste ik een blogje met enkele kledingtips voor fotoshoots voor de herfst en de winter, en omdat de lente inmiddels voor de deur staat, leek het mij wel een leuk idee om deze aan te vullen met een Lente en Zomer editie!

Ik heb wederom een serie afbeeldingen (deze keer, net als bij het vorige kledingtips voor fotoshoots-blogje, dus geen foto’s die ik zelf gemaakt heb, sorry! Ik gebruik ze uiteraard wel met toestemming van de originele maker)  gevonden op het web die samen voor hele gave kleurcombinaties zorgen, en deze hieronder op een rijtje gezet:

Lichtblauw en Lavendel

Deze koelere tinten doen het geweldig bij vrijwel alle huidtinten, en combineren geweldig bij een zomerse fotoshoot op het strand, bijvoorbeeld tijdens een mooie zonsondergang. De prachtige warme tinten van zo’n zonsondergang vullen de wat koelere tinten van jullie kleding dan geweldig aan!

Geel, oranje en licht grijs

Deze vrolijke combinatie van citruskleuren met een rustig licht grijs geeft een heerlijk zonnig sfeertje aan de foto’s, ook als de zon niet schijnt! Omdat het geel en oranje enkel als accenten bij de overwegend grijze outfit gebruikt worden, overheersen ze het geheel niet.

Violet en Lavendel

Deze twee kleuren paars vormen een prachtig geheel zonder dat jullie gezamenlijke outfit te ‘matchy matchy’ wordt. Balanceer het paars met een flinke portie wit en andere neutrale kleuren, je wil per slot van rekening ook niet compleet paars (Tinky Winky, anyone? ;-) ) op de foto!

Koraalrood

Deze prachtige warme kleur schreeuwt zomer en romantiek, en combineert geweldig bij een fotoshoot in de binnenstad van je favoriete stad of bij een industriële locatie.

 

Mintgroen en lichtgrijs

Deze twee doen het eigenlijk altijd goed samen, ze zorgen voor een subtiel geheel met een lief kleuraccent, en kunnen eigenlijk overal wel gebruikt worden. Op het strand, maar ook in de stad of bij een mooie vintage locatie zoals een oud treinstation of iets dergelijks.

Geel en blauw

Weer zo’n heerlijk zomerse en vrolijke combinatie! Laat het blauw de overtoon voeren, en gebruik het geel als accessoirekleur. Vul het geheel aan met stoere jeans, en je hebt een combinatie die vrijwel overal goed bij past!

Zand, licht blauw en mintgroen

Prachtige lichte en rustige tinten vormen samen een lieve, romantische outfit die het geweldig doet tijdens een fotoshoot rond zonsondergang. Deze kleuren passen bij iedereen!

Oranje en licht blauw

De laatste uit het rijtje, deze combinatie zorgt voor een casual en toch ook wel sportief geheel, met een vrolijk tintje.

Dat waren ze weer! Hebben jullie iets aan deze kledingtips voor fotoshoots gehad? Ik hoop het! Ik ben benieuwd welke toffe combinaties ik de komende tijd weer voor de lens zal krijgen :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu