Tips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente ’16 editie

Tips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente '16 editieTips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente ’16 editie

Ik heb in het verleden al eens eerder een What to Wear blogje gemaakt, en heb daar altijd erg leuke reacties op gekregen. De laatste is alweer van maart vorig jaar, hoogste tijd voor een nieuwe dus!

Ik heb wederom een serie afbeeldingen (voor deze keer dus geen foto’s die ik zelf gemaakt heb, sorry! Ik gebruik ze uiteraard wel met toestemming van de originele maker, en heb er netjes voor betaald)  gevonden op het web die samen voor hele gave kleurcombinaties zorgen, en deze hieronder op een rijtje gezet. Deze keer hebben de kledingtips een heerlijk vrolijk voorjaarsthema:

1

 

Lichtroze

Deze kleur is elegant, romantisch en tijdloos, en kan ook prima gedragen worden door de heren! Hij past bij vrijwel alle achtergronden, van de stad tot het bos.
2

Lichtroze, smaragdgroen en grijs

Dit vrolijke trio schreeuwt voorjaar, vinden jullie ook niet? Houd de basis rustig van kleur, en combineer er toffe groene en roze accessoires bij. Perfect voor een loveshoot in de stad!

3

Cappuccino en briljantblauw

Zachte neutrale tinten die ervoor zorgen dat alle aandacht in de foto naar jullie zelf gaat. En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk ook om! Deze kleuren passen prachtig in een natuurlijke setting zoals het bos.

4

Vuurrood en grijs

Grijs doet het altijd goed! Stijlvol en elegant, en het past bij bijna iedereen. Accentueer het met wat vuurrode accessoires, en je bent helemaal klaar voor een romantische loveshoot!

5

Cappuccino, briljantblauw en saffraangeel

Geel is perfect voor het voorjaar, en wanneer je de kleur met mate gebruikt in je outfit, zorgt het voor een vrolijke kleurnoot in een verder neutrale outfit. En deze combinatie past bij bijna alle achtergronden wel, vind je ook niet?

6

Grijs

Ik zei het eerder al: grijs doet het altijd goed! Combineer het met zwart voor een tijdloze en rustige look in je foto’s. Kies voor verschillende texturen en materialen om toch een beetje afwisseling in je outfit te creëren.

7

Lichtblauw en lichtroze

Fris, lief en vrolijk, dat zijn de kernwoorden die bij deze kleurcombinatie bij mij opkomen. Combineer met een mooie jeans, en je bent helemaal klaar voor een heerlijk ontspannen loveshoot.

8

Lichtblauw en saffierblauw

Combineer verschillende blauwtinten voor een prachtige look tijdens je loveshoot in de stad. Let erop dat de kleuren bij elkaar passen zonder al teveel te matchen!

 

Dat waren ze weer! Hebben jullie iets aan deze kledingtips voor fotoshoots gehad? Ik hoop het! Ik ben benieuwd welke toffe combinaties ik de komende tijd weer voor de lens zal krijgen :-)

Tips & Tricks Kledingtips voor Fotoshoots – Lente ’16 editie
Mirjam Romijn30 maart - 12:24

Heel erg leuk om te zien is dit. Handig om rekening mee te houden voor een shoot.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu