Bye Bye 2015, je was mooi! Terugblik Bruidsfotografie en Loveshoots

Jaaroverzicht 2015 - Bruidsfotografie en Loveshoots

Bye Bye 2015, je was mooi! Terugblik Bruidsfotografie en Loveshoots

Dit afgelopen jaar was bijzonder. Bijzonder, omdat ik wederom een heleboel prachtige mensen heb mogen fotograferen, maar ook omdat ik in het laatste kwartaal een voor mij belangrijke beslissing heb genomen. Degenen die de Facebookpagina volgen zullen het waarschijnlijk al gezien hebben, en anders is het je misschien de afgelopen maanden opgevallen aan de website. De portretten zijn verdwenen. Ik heb besloten me enkel nog te gaan richten op bruidsreportages en loveshoots, en dat bevalt me tot nu toe geweldig!

Omdat ik zoveel prachtige mensen heb mogen fotograferen het afgelopen jaar, leek dit me het ideale moment om een blogje te wijden aan mijn favoriete foto’s van 2015. Ik heb foto’s van bruidsreportages gemixt met foto’s van loveshoots, en om heel eerlijk te zijn heb ik zoveel favorieten dat ik ze hier niet eens allemaal kwijt kon. De blog zou dan wel erg lang worden! De foto’s staan in willekeurige volgorde, trouwens.

Ben ik jouw favoriete foto vergeten? Laat me weten in de reacties wat jouw favoriet is, misschien wijd ik dan ook nog een blog aan de ‘Publieksfavorieten van 2015’ :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Mirjam31 december - 14:12

Hey meisje,
Wat veel prachtige momenten heb je kunnen vastleggen voor al die mooie koppels. Of het nu bruidsshoots waren of loveshoots, overal straalt de liefde van af.
Echt super gedaan moppie…
Zo trots!
Liefs van mij,
xxx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu