Terugblik 2014 – Trouwringen

Bruidsfotografie - Overzicht van de verschillende trouwringen die ik in 2014 heb mogen fotograferen

Terugblik 2014 – Trouwringen

Het laatste in mijn serie Terugblik 2014-blogjes is die over de verschillende trouwringen die ik het afgelopen jaar heb mogen fotograferen.

Waren het andere jaren nog overwegend witgouden ringen die ik voor mijn lens kreeg, dit jaar heb ik een mooie mix van alle kleuren goud mogen fotograferen. Iedereen kiest voor datgene wat zij als koppel mooi vinden, en wat bij hen past, en dat is hartstikke leuk om te zien. En om te fotograferen natuurlijk! Ik ben benieuwd wat voor ringen ik het komende jaar weer mag gaan fotograferen :-)

Grappig detail: ik heb twee dezelfde sets ringen gespot, zien jullie ze ook?

Welke zijn jouw favoriet?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Trouwringen of Bruidsfotografie?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn30 december - 18:31

Prachtige serie foto’s Sanne, heel erg mooi gedaan, zo bij elkaar…

Mirjam30 december - 19:34

Hey meisje,
Wat een prachtige ringen bestaan er eigenlijk hè? Zoveel smaken, zoveel ringen zijn er gelukkig wel… De ringen in foto’s 14 en 16 zijn identiek… als ik me niet vergis. En ik vind ze ook nog eens de mooiste ringen die erbij zijn… maar ja, smaken verschillen natuurlijk…
Trots, altijd…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu