Terugblik 2014 – Loveshoots

Portretfotografie - Terugblik 2014, een greep uit de loveshoots die ik het afgelopen jaar geschoten hebIk heb het afgelopen jaar heel wat toffe loveshoots mogen schieten, op de prachtigste locaties en met de leukste koppels voor mijn lens. Hoogste tijd voor een terugblik blogje over enkele van de leukste loveshoots van 2014, dus!
Heel wat koppels die dit jaar gingen trouwen en mij boekten voor de bruidsreportage, boekten mij voor 8 uur of meer, wat inhield dat ze een loveshoot cadeau kregen van me. Afgezien van het feit dat zo’n loveshoot gewoon heel erg leuk is om te doen, leren bruidsparen mij op die manier ook meteen wat beter kennen, en ik hen. En dat werkt op de bruiloft zelf een stuk relaxter, is mijn ervaring :-)
Uiteraard waren het niet alleen bruidsparen voor wie ik een loveshoot heb mogen schieten, ook koppels die een bepaalde tijd bij elkaar waren of elkaar wilden verrassen voor een verjaardag kwamen bij mij voor een toffe loveshoot. Of ze boekten er eentje omdat ze elkaar gewoon helemaal geweldig vinden, en dat is al reden genoeg natuurlijk!
In september heb ik mijn Beloved Certificering behaald, deze technieken paste ik al een poosje toe tijdens loveshoots en tijdens bruiloften, en in 2015 zullen hier nog wat toffe dingen mee gaan gebeuren. Houd het blog in de gaten dus!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu