Terugblik 2014 – Bruidsparen

Bruidsfotografie - Een overzicht van alle bruidsparen waarvoor ik het afgelopen jaar een bruidsreportage heb mogen verzorgenHet afgelopen jaar heb ik weer heel wat prachtige bruiloften mogen fotograferen, en met het nieuwe jaar om de hoek, is het weer tijd voor een serie terugblik blogjes. De eerste daarvan gaat over de belangrijkste mensen tijdens een bruiloft: het bruidspaar zelf :-)
Half maart schoot ik mijn eerste bruiloft van het jaar, en begin november fotografeerde ik de laatste. In de tussenliggende maanden heb ik meer dan dertig bruidsparen voor de lens mogen hebben, en hoewel iedere bruiloft weer anders gedaan wordt en helemaal ingevuld wordt naar de wensen van het koppel, en sommigen voor het eerst trouwen en anderen voor de tweede keer (of hun tienjarig huwelijk vieren met een nieuw feestje!), hebben ze allemaal één ding gemeen: ze zijn allemaal enorm verliefd, en dolgelukkig met elkaar. En dat zie je volgens mij heel goed terug in de foto’s!

Ik ben benieuwd hoe 2015 zal zijn, waarschijnlijk (nee, eigenlijk weet ik het wel zeker!) krijg ik ook dan weer geweldige koppels voor de lens, en mag ik wederom van zulke heerlijke platen schieten!

Welke van de foto’s van het afgelopen jaar is jouw favoriet? Laat het me weten!

Bruidsfotograaf Sanne van de Berg Fotografie - Boeketten 2014-20

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf of Bruidsfotografie?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn15 december - 16:29

Wat een super mooi overzicht van allemaal super mooie bruidsparen in het afgelopen jaar… heel erg leuk om terug te zien…

Mirjam15 december - 17:31

Hey meisje,
Op de derde plaats komt voor mij de foto in het veld met de ezeltjes, op de tweede plaats de foto met de koeien op de voorgrond en op de eerste plaats toch echt de foto waar je mee bent begonnen in dit blog, met die super mooie trap…
Ik ben en blijf trots, in het nieuwe jaar ook weer hoor…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu