Terugblik 2014 – Bruidsboeketten

Bruidsfotografie - Terugblik overzicht van alle bruidsboeketten van 2014

Terugblik 2014 – Bruidsboeketten

Net als voorgaande jaren maak ik ook dit jaar weer een serie terugblik blogjes over het afgelopen jaar, en natuurlijk hoort een blogje met alle bruidsboeketten van 2014 daar ook bij!
Niet iedere bruid van het afgelopen bruidsseizoen koos ervoor om een boeket bij zich te dragen tijdens haar bruiloft, maar heel veel kozen er wel voor :-) Ik heb dan ook weer heel wat verschillende bloemen en kleuren voorbij zien komen dit jaar. Van de altijd prachtige witte en vanillekleurige rozen, tot wildbloemen en zelfs hortensia’s. Het is iedere keer weer heel erg leuk om te zien waar de bruidegom ’s ochtends mee aankomt als hij zijn aanstaande gaat ophalen!
Qua kleuren heb ik veel wit en roze gezien dit jaar, maar ook aardig wat paars, en hier en daar wat oranje, geel, rood en zelfs turquoise. De boeketten waren stuk voor stuk weer helemaal geweldig!
Hoe vinden jullie ze? Welke is jouw favoriet? Let me know!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsboeketten of Bruidsfotografie?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam22 december - 14:55

Hey meisje,
Wat een prachtige boeketten allemaal. Wat een super mooi blogje is dit zo, met al die bloemen… Mijn favorieten zijn, ja het zijn er meerderen, nummers 3, 6, 14, 22 en 19 en 26 ( die laatste 2 zijn hetzelfde hihi…). Maar eigenlijk zijn ze allemaal prachtig natuurlijk, want ze zijn de favorieten van de bruidsparen en om hen gaat het…
Trots, altijd…
Liefs van mij,
Xxx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu