Informatie en Tarieven Bruidsfotografie

Bruiloft Susanne en Danny-169

2017 wordt het laatste jaar dat ik bruiloften en loveshoots fotografeer, en ik neem dan ook geen nieuwe opdrachten meer aan voor dit jaar. Ik ga mij volledig richten op de dierenfotografie (via Pet Portrait Dierenfotografie). Ik wil alle bruidsparen, koppels en families waarvoor ik de afgelopen jaren een reportage heb mogen verzorgen bedanken voor hun vertrouwen in mij, ik vond het fantastisch :-)

 

Direct mailen kan nog, mocht je vragen hebben: info@sannevdberg-fotografie.nl

Jullie gaan trouwen, en willen de fotografie door mij laten verzorgen? Super!

Bruidsreportages starten vanaf 6 aaneengesloten uren fotografie, voor €1050,-. Ieder volgend uur kost €100,-, dus voor een reportage van 8 uur betaal je €1250,-, voor 12 uur €1650,- enzovoorts.


Standaard zit er bij iedere reportage het volgende:
  • Een sneak preview binnen enkele dagen na de bruiloft, met alvast een paar foto’s
  • Een supertoffe persoonlijke webpagina met de nauwkeurig nabewerkte eindselectie aan foto’s, die gedurende 6 maanden online blijft
  • De foto’s in hoge resolutie op disc thuisgestuurd
  • Afdrukken ter waarde van €20,-
  • Kennismakingsgesprek
  • Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen in de prijs
  • Bij boekingen vanaf 8 uur krijgen jullie bovendien een loveshoot t.w.v. €150,- cadeau!

Tijdens het geheel vrijblijvende eerste gesprek bij mij in de studio in Hillegom bespreken we samen al jullie wensen, en hoe ik deze voor jullie kan realiseren. Maak dus vandaag nog een afspraak! Na afloop van dit gesprek stuur ik jullie de offerte toe, in een mooi pakketje.

 

Wil je ook graag een album? Dat kan!

Digitale fotoboeken met lederen of bedrukte kaft tegen meerprijs, vanaf €295,- voor een boek van 25x25cm met 40 pagina’s. Er zijn voorbeeldboeken aanwezig, deze zal ik klaarleggen tijdens de eerste afspraak zodat jullie die eens rustig kunnen doorbladeren. Meer informatie over de boeken vind je hier.


Bruidsfotografie Pakketten

Sinds 1 januari 2014 bied ik tevens pakketten bruidsfotografie inclusief een album aan. Hierbij bestel je het album dus niet achteraf los, maar zit het geheel bij elkaar in één pakket. Voordeel is dat je dan achteraf niet meer hoeft na te denken over welk formaat album je wil, en ik al lekker snel na de bruiloft aan de slag kan met het album.

Beschikbare pakketten:

Pakket 1: 6 uur bruidsfotografie inclusief 30x30cm Premium album met 40 pagina’s   –   €1375,-

Pakket 2: 8 uur bruidsfotografie inclusief 30x30cm Premium album met 40 pagina’s   –   €1575,-

Pakket 3: 10 uur bruidsfotografie inclusief 30x30cm Premium album met 50 pagina’s   –   €1795,-

 

Tweede fotograaf

Willen jullie graag een tweede fotograaf die samen met mij de dag komt fotograferen? Dat kan! De mogelijkheden hiervoor bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Loveshoots

Willen jullie voorafgaand aan jullie trouwdag alvast een romantische loveshoot inplannen om alvast aan de camera te wennen, of bijvoorbeeld om foto’s te hebben voor het gebruik op jullie uitnodiging? Dat kan! Op de tariefpagina voor Loveshoots vinden jullie hier meer informatie over, en tijdens het eerste gesprek kunnen we het hier verder over hebben!

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en reiskosten, en eventuele verzendkosten. Meer informatie over fotoboeken vind je hierIk werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bruiloft Myrtle en Eko-7Mijn Werkwijze

Voor de bruiloft…

…hebben we regelmatig contact, en bespreken we de planning voor de dag. Ik houd, in het geval van een buitenlocatie voor de fotoshoot, tevens de weersvoorspellingen in de gaten, zodat we ruim op tijd uit kunnen wijken naar een andere locatie.

Tijdens de bruiloft…

…leg ik jullie mooiste, meest spontane en romantische momenten vast, maar zorg ik er tevens voor dat de gasten op de foto staan, en pak ik tussendoor ook die kleine momentjes mee die er voor jullie voor zorgen dat het geheel één prachtige herinnering wordt aan jullie mooiste dag!

Na de bruiloft…

…ga ik aan de slag met het uitzoeken en nabewerken van de foto’s. Na een paar weken heb ik alles nabewerkt, en upload ik het geheel naar een speciaal voor jullie gemaakte pagina, compleet met een slideshow, en een privéwebstore waar jullie die €20,- nabesteltegoed kunnen besteden. Jullie kunnen via deze pagina ook heel gemakkelijk de foto’s met jullie familie en vrienden delen, en het nabestellen van afdrukken kunnen ook zij heel gemakkelijk via de webstore doen.

Als jullie nog extra zwart-wit bewerkingen uitgevoerd willen hebben op de foto’s, dan ga ik daar weer mee aan de slag, en zodra jullie helemaal happy zijn met de foto’s brand ik het geheel op een cd en stuur deze kosteloos naar jullie op.
Hierna ga ik, als jullie daarvoor kiezen, aan de slag met het ontwerp van het album.

Bruiloft Sway en Feng-30

Menu