Styled Fotoshoot in de Soesterduinen voor Kostuumatelier Morrigan’s

Foto van de styled fotoshoot voor kostuumatelier Morrigan's, met middeleeuwse kledingStyled Fotoshoot in de Soesterduinen voor Kostuumatelier Morrigan’s

Afgelopen zaterdag mocht ik een voor mij heel nieuw type fotoshoot schieten, namelijk een styled fotoshoot voor de kleding die ik samen met mijn moeder maak voor ons kostuumatelier Morrigan’s. Sommigen van jullie zullen dit wellicht al weten, maar sinds het najaar van 2013 zijn wij bezig met het opzetten van een eigen kostuumatelier voor Middeleeuwse en Fantasy kleding, genaamd Morrigan’s. Ik ben zelf al jaren dol op alles wat met geschiedenis en fantasy te maken heeft, en ging naar veel fantasy festivals en fairs. Voor die evenementen maakte ik vaak mijn eigen kostuums, en in 2013 bedacht ik me ineens dat het misschien ook wel leuk zou zijn om die ook voor anderen te maken. Na een brainstormsessie met mijn moeder ontstond Morrigan’s toen, en in de zomer van 2014 zijn we ‘open’ gegaan met onze eerste collectie. Ik fotografeerde al onze kleding altijd in de studio op paspoppen, maar wilde heel erg graag een keer een styled fotoshoot doen voor Morrigan’s.

Zo gezegd, zo gedaan, en een paar weken geleden plaatste ik een casting call op de Facebookpagina van Morrigan’s. De respons daarop was geweldig! Ik kreeg een hele berg aanmeldingen voor de styled fotoshoot, en we spraken afgelopen zaterdag af bij de Soesterduinen met drie van de modellen die zich hadden aangemeld, koppeltje Suzanne en Nicky, en Susanne, wiens bruiloft ik vorig jaar heb gefotografeerd en die intussen een lieve vriendin geworden is. We hadden een hele berg kleding ingepakt, voor ieder drie à vier setjes, dus we hadden aardig wat te doen :-) Nadat we alles naar een mooie centrale plek hadden gesjouwd gingen we dan ook meteen lekker aan de slag.

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik blijf dol op de Soesterduinen! Wat is het toch een enorm mooie plek, en wat kun je er fijn foto’s maken! We zijn zaterdag ruim drie uur bezig geweest, en hebben lekker veel verschillende outfits en achtergronden gebruikt. Het werken met de modellen ging heel erg fijn, het klikte enorm onderling en we hadden tussendoor de grootste lol. Helemaal geweldig dus!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Mirjam Romijn22 april - 10:42

Wat is dat allemaal mooi geworden zeg… best een beetje trots op wat we allemaal gemaakt hebben…

Mirjam22 april - 12:44

Hey meisje,
Wat ziet dat er allemaal mooi uit zeg. Een geweldig resultaat.
De modellen deden het geweldig en zelfs Juno heeft nog een rol in de shoot… super.
Het was ook heel erg leuk om hieraan mee te mogen doen…
Trots, dit keer op ons allebei hihi…
Liefs van mij,
XXX

Els Den Brave22 april - 13:31

Heel mooi gedaan

Corrie Brandsma22 april - 14:20

Ziet er geweldi mooi uit, knap hoor!

Marianne Tausent-Waltmans22 april - 14:40

Schitterend!

Marjon16 mei - 09:06

Ik kom via een link van je moeder’s blog om even een glimp op te vangen van deze prachtige kleding en de geweldige foto’s….echt super mooi allemaal…succes verder…liefs Marjon

Jos Ruitenbeek-Beltman16 mei - 10:48

Wat een mooie manier om je creativiteit en fantasie te delen!

Sanne16 mei - 13:34

Hallo Marjon,
Dank je wel voor de lieve complimenten, heel leuk om te horen!
Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu