Product Spotlight – Receptieboeken

Product Spotlight - Foto van een van de nieuwe receptieboekenProduct Spotlight – Receptieboeken

Een paar weken geleden schreef ik een blogje over de nieuwe fotoboeken die ik in mijn assortiment heb, maar ik heb, tegelijk met die boeken, ook nog een ander type boeken toegevoegd: receptieboeken. Hoogste tijd voor een Product Spotlight blogje dus!

Het demoboek wat ik besteld heb is in het formaat 20x30cm, en is staand, maar ditzelfde boek is ook in andere maten verkrijgbaar, net wat jullie het tofst vinden! Mijn exemplaar heeft een roze kunstlederen cover, maar je kunt voor dit boek kiezen voor alle kleuren kunstleer, linnen en echt leer die ook beschikbaar zijn voor de Premium fotoboeken. Op die manier heb je een receptieboek wat perfect aansluit bij jullie trouwalbum, gaaf toch?

De foto’s die we in zo’n receptieboek kunnen verwerken, zijn bijvoorbeeld die van een loveshoot die we samen schieten. Als jullie mij voor 8 of meer uren boeken voor de bruiloft, dan krijgen jullie zo’n loveshoot cadeau, maar je kunt hem natuurlijk ook apart bij me boeken wanneer je me op de dag zelf voor minder dan acht uren wil inhuren. En receptieboeken maken van een ander type shoot kan natuurlijk ook! Wat denk je van de foto’s van een gezinsfotoshoot, of misschien zelfs van een fotoshoot van je geliefde viervoeter, die er op de bruiloft niet bij kan zijn? We kunnen alle kanten uit!

Het papier van deze boeken is beschrijfbaar, en ik houd in mijn ontwerp rekening met voldoende schrijfruimte, zodat al jullie gasten een lieve boodschap kunnen opschrijven. Op deze manier wordt het extra leuk om jullie receptieboek later nog eens door te bladeren, tussen het lezen van alle leuke berichtjes kun je ook meteen die toffe foto’s van de loveshoot nog eens bekijken!

Wil je ook zo’n tof receptieboek laten maken van je loveshoot, of wil je juist eerst nog die fotosessie of bruidsreportage bij me boeken? Neem dan vandaag nog contact met me op!

Product Spotlight – Receptieboeken

Mirjam Romijn10 juli - 21:04

En het zijn zeker heel mooie boeken, die receptieboeken… Leuk hoor, met die foto’s er in…

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu