Product Spotlight – Fotoboeken

Fotoboeken voor bruidsfotografie bij Sanne van de Berg FotografieProduct Spotlight – Fotoboeken

Een paar weken geleden heb ik weer een aantal nieuwe demoboeken ontvangen, hoogste tijd voor een nieuwe Product Spotlight blog dus!

Ik heb een prachtig 30x30cm boek met een echt lederen cover, een nieuwe optie bij mijn leverancier, besteld, en deze laten bedrukken met de namen van het bruidspaar door middel van embossing. Ik ben zelf helemaal weg van de kleur van dit leer, en het boek ruikt zo lekker, haha! Er zijn inmiddels al aardig wat kleuren leer beschikbaar bij de leverancier, dus er zal ongetwijfeld voor ieder wat wils bij zitten. De upgrade naar een echt lederen cover is beschikbaar voor de Premium boeken (op deze pagina lees je meer over alle boeken in m’n assortiment: Fotoboeken info en tarieven), voor alle maten en covertypes, behalve het jute boek uiteraard. Mocht je voorbeelden willen zien van alle beschikbare kleuren, mail me dan even, dan stuur ik staalafbeeldingen aan je door.

Ook bestelde ik een nieuwe demo voor de ouderboekjes, kleine fotoboeken die een exacte kopie zijn van jullie grote boek, en die een ideaal cadeautje zijn voor ouders en grootouders. Zo kunnen ze jullie bruidsreportage overal mee naartoe nemen, en trots aan iedereen laten zien :-) Voor dit boekje koos ik voor de cover met het vierkante fotootje erin verwerkt, maar ook voor de ouderboeken zijn verschillende opties beschikbaar. Het materiaal van mijn nieuwe demoboek is kunstleer, maar ook voor deze fotoboeken is de upgrade naar echt leer beschikbaar!

Wil je ook zo’n tof boek laten maken van je fotoshoot of reportage, of wil je juist eerst nog die fotosessie of bruidsreportage bij me boeken? Neem dan vandaag nog contact met me op!

Mirjam Romijn27 juni - 13:17

Ze zijn echt prachtig…

Mirjam27 juni - 15:18

Hey meisje,
Mooi van je om je boeken even in het zonnetje te zetten, dat zijn ze zeker waard… Ze zijn namelijk echt zo mooi als je zegt dat ze zijn…
Trots, dat blijf ik…
Liefs van mij,
xxx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu