Product Spotlight – Foto dvd’s en cd’s

Sanne van de Berg Fotografie - Productfoto's - fotoboeken en dvd hoesjes-23Bij alle reportages en fotoshoots zit een dvd of cd met de nabewerkte eindselectie erop, maar hoe ziet dat geheel er dan vervolgens eigenlijk uit? Tijd voor een nieuwe product spotlight!

In principe verschillen de dvd’s en cd’s onderling niet heel veel van elkaar, op de dvd past alleen, je raadt het al, meer. In de praktijk zullen bruidsreportages dus altijd gebrand worden op één of meerdere dvd’s, en kan ik een portretfotoshoot soms ook op een cd kwijt. Op de disc staan de foto’s altijd in hoge resolutie, en je kunt ze er zelf vanaf halen en opslaan op je computer. En dan vervolgens instellen als Facebook-profielfoto, bijvoorbeeld! Of een mapje aanmaken op je favoriete social media platform, met daarin je favoriete foto’s van jullie bruiloft, om ze op die manier met vrienden en familie te kunnen delen. En natuurlijk kun je er ook gewoon afdrukken van laten maken, als je dat wil. Of je laat dit weer aan mij over, dat mag natuurlijk ook!

Ik verpak mijn cd’s en dvd’s in een mooie hoes van gerecycled kraftpapier, dat door mijn leverancier (en nee, ik ga lekker niet vertellen wie dat is, hihi!) met een naaimachine in elkaar gestikt wordt. Mijn bedrijfslogo staat er mooi op de voorkant op gedrukt, en de disc zelf bedruk ik met een foto uit jullie reportage of sessie. Om het geheel bind ik een mooi lint met een supertoffe camerahanger eraan, voor de finishing touch (dit lint kan afwijken van het lint wat je op de foto’s ziet, dit is afhankelijk van wat er op het moment te verkrijgen is). En dan stuur ik ‘m naar je op!

Mocht je extra discs willen bestellen, bijvoorbeeld om uit te delen aan familie en/of vrienden, dan kan dat natuurlijk! Neem voor meer informatie hierover contact met me op, ik vertel je er graag alles over :-)

Sanne van de Berg Fotografie - Productfoto's - fotoboeken en dvd hoesjes-19

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu