Preview: Portretfotografie Vogelenzang – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Vogelenzang - Foto van de loveshoot in de duinenGistermiddag sprak ik met Sigrid en Jasper, die in april gaan trouwen en wiens bruiloft ik ga fotograferen, af voor een romantische loveshoot in de duinen bij Vogelenzang. Ze zijn gisterochtend in ondertrouw gegaan, en het leek hen erg leuk om op dezelfde dag af te spreken voor de loveshoot. Goed idee!

We wandelden gezellig kletsend het gebied in, onderweg naar een plekje waar ze graag komen en wat echt ‘hun’ plekje geworden is. Supertof natuurlijk om daar dan de loveshoot te doen! Ik was al heel lang niet meer in dit gedeelte van de waterleidingsduinen geweest, en verbaasde me over hoe het daar veranderd is. Ten goede overigens, het is er heerlijk wandelen :-) Het stikt er ook van de herten, die helemaal niet bang zijn, en Sigrid en Jasper werden tijdens de loveshoot regelmatig nieuwsgierig door hen bekeken. En dat leverde een aantal erg toffe foto’s op van een verliefd stel op de voorgrond met een nieuwsgierig hert op de achtergrond.

Uiteraard paste ik ook tijdens deze shoot weer die toffe Beloved technieken toe, en wat word ik daar toch blij van! De prachtige blikken en het oprechte plezier waar ik op getrakteerd werd zijn geweldig om te fotograferen, en zorgen voor een heerlijk sfeertje in de foto’s.

Ik vond het geweldig om deze loveshoot te hebben mogen doen voor dit ontzettend leuke koppel, en ik heb nu al zin in de bruiloft! Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn26 januari - 07:29

Prachtige shoot, vooral die foto met het hert op de achtergrond…

Mirjam26 januari - 08:32

Hey meisje,
Wat een mooie shoot is dit geworden. Hoe prachtig is het om de herten in de foto’s terug te zien… Je hebt weer gezorgd voor een mooie ontspannen serie foto’s, die stralen van liefde… Prachtig!
Ik blijf trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemer26 januari - 09:04

wat een mooie foto’s ook een prachtige plek daar in de duinen!

Sigrid en Jasper26 januari - 10:51

Hoi Sanne, wij zijn superblij met het resultaat van de shoot. We hebben enorm genoten en dit belooft wat voor de trouwfoto’s!

Groetjes Sigrid en Jasper

Ans en Leo Vermazen26 januari - 11:10

mooie foto,s

Sanne26 januari - 19:06

Wat super dat jullie de foto’s zo mooi vinden! Heel erg leuk om te horen :-)
Liefs,
Sanne

Liesbeth Parlevliet28 januari - 17:07

Mooi zeg! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu