Preview: Portretfotografie Scheveningen – Loveshoot op het strand en in de duinen

Portretfotografie Scheveningen - Loveshoot Andrea en Joel-2Afgelopen zaterdag sprak ik met Andrea en haar vriend Joel af in Scheveningen, voor een romantische loveshoot voor hen samen. Andrea had een heel weekend geregeld voor Joel, en de fotoshoot was een verrassing. Zo lief!

We wandelden eerst het strand op, om foto’s te maken bij de branding en in het zand bij de Pier. Uiteraard paste ik weer wat van die toffe Beloved invites toe, en hadden we tussendoor de grootste lol. Nadat we een aantal gave foto’s gemaakt hadden op het strand, wandelden we de duinen in om ook daar nog wat foto’s te maken. We wandelden gezellig kletsend richting een uitkijktoren, vanwaar we prachtig uitzicht hadden over de omliggende duinen, en waar we het mooie groen als achtergrond konden gebruiken.

Ik vond het een ontzettend gezellige shoot, en ik hoop dat Andrea en Joel een heerlijk weekend hebben gehad in Scheveningen! Bedankt dat ik deze shoot voor jullie mocht verzorgen, en ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

 

Andreaa Vd Veen30 juli - 17:27

Loveshoot met Joel Sondorp, super gaaf! Sanne van de Berg Fotografie, heel erg bedankt <3

sabine wiechmann24 september - 11:36

Ik wil je even een compliment geven wat maak jij prachtige foto’s. ik was op zoek naar inspiratie voor een loveshoot en kwam bij jou uit.

Sanne24 september - 19:50

Dank je wel Sabine, dat vind ik heel erg leuk om te horen!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu