Praktijkochtend voor de Basiscursus Fotografie

Foto van de praktijkochtend van de Basiscursus Fotografie

Praktijkochtend Basiscursus Fotografie

Afgelopen zaterdag, op 4 april, was de praktijkochtend voor de Basiscursus Fotografie, waarmee die cursus afgesloten werd. Stiekem vind ik het eigenlijk wel jammer dat ik de meiden van de cursus niet (snel) meer zal zien, want het was de afgelopen weken hartstikke gezellig tijdens de cursusavonden op dinsdag! 

We spraken om tien uur ’s morgens af bij het mooie stukje duin bij het zweefvliegveld vlakbij Langevelderslag, en wandelden gezellig kletsend het duingebied in. Zoals je op bovenstaande foto in de achtergrond kunt zien, was ook Juno er gezellig bij ;-) De dames gingen het tijdens de theorieavonden geleerde in de praktijk brengen met elkaar als modellen, en aangezien er vier cursisten waren gingen ze steeds in groepjes van twee elkaar fotograferen. Ik liep tussendoor heen en weer tussen de twee groepjes, om hier en daar te helpen en vragen te beantwoorden, en om stiekem foto’s van de dames te maken natuurlijk, hihi!

We wandelden een rondje door dit mooie gebied, en stopten hier en daar om te oefenen. De groepjes wisselden steeds, en we hadden tussendoor de grootste lol met (en om, haha) elkaar. De sfeer zat er goed in dus!

Natuurlijk konden we deze ochtend niet eindigen zonder een groepsfoto van de cursisten samen te maken, dus dat hebben we uiteraard ook nog even gedaan, voordat we allemaal weer in onze auto’s stapten en de cursus er definitief op zat. Ik hoop dat iedereen het leuk gevonden heeft tijdens de cursus, en dat ze er wat aan gehad hebben natuurlijk!

Ben je enthousiast geraakt door de foto’s van de praktijkochtend voor de Basiscursus Fotografie in dit blog, en wil je deze cursus ook een keertje doen? Binnenkort ga ik een nieuwe startdatum prikken, voor de volgende cursus, en intussen kun je alvast meer informatie vinden op de informatiepagina voor de Basiscursus Fotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu