Preview: Portretfotografie Zandvoort – Loveshoot in de Waterleidingsduinen

Gisterochtend was ik weer in de Waterleidingsduinen voor een romantische loveshoot, in Zandvoort dit keer, en voor Linda en Bas. Linda nam een poosje geleden contact met mij op om de loveshoot te boeken, om te vieren dat ze binnenkort gaan samenwonen. Hartstikke leuk!

We spraken af bij de ingang van het gebied, en wandelden gezellig kletsend samen verder. Iedere keer als we bij een toffe plek kwamen, stopten we om foto’s te maken. Ik had wat dekens meegenomen om te gebruiken tijdens de shoot, zowel voor Linda en Bas om op te zitten, als om heerlijk knus om zich heen te slaan. Vooral dat laatste leverde erg toffe platen op, zoals je hierboven kunt zien :-)

Het was behoorlijk koud, en in de schaduw was het gras overal nog wit van de rijp. Het ochtendzonnetje gaf aan al dat moois een prachtige winterse gloed, en zorgde zo voor de ideale omstandigheden voor een romantische winterloveshoot. Helemaal geweldig natuurlijk, en ik kon m’n lol op!

Ik vond het geweldig om met dit ontzettend leuke koppel kennis te hebben mogen maken, en ben zelf erg happy met deze eerste foto’s. En natuurlijk hoop ik dat zij dat ook zullen zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn4 februari - 19:22

Prachtige fotoshoot!

Mirjam4 februari - 20:24

Hey meisje,
Wat een heerlijke shoot is dit geworden. Wat een fantastisch licht had je door die vroege bleke zon en het wit van de rijp nog overal… Super mooi! De kleuren van deze hele shoot zijn daardoor zo mooi geworden vind ik….
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu