Preview: Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in Meijendel voor Magdalena en Bas

Loveshoot Magdalena en Bas-8Afgelopen zondag was ik in het mooie Meijendel, in Wassenaar, voor een romantische loveshoot voor Magdalena en Bas. We spraken ’s avonds af, of van het prachtige licht van de ondergaande zon te kunnen profiteren, en gelukkig hadden we heerlijk weer!

We wandelden gezellig kletsend en ondertussen stoppend bij de tofste plekken om foto’s te maken een rondje in het bos vlakbij het pannenkoekenhuis, en aangezien Magdalena en Bas in september gaan trouwen (ik mag ook de bruiloft fotograferen!) praatten we gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft. Uiteraard heb ik tussendoor ook weer wat Beloved-invites toegepast, en hadden we de grootste lol. Dat beloofd een hoop gezelligheid voor de bruiloft! Ik heb er nu al zin in :-)

Ik vond het een ontzettend gezellige shoot, en ik hoop dat Magdalena en Bas dat ook vonden. Hoe vinden jullie de foto’s?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Magdalena Aleksijovska29 mei - 07:45

Sanne, bedankt voor de super mooie foto’s! We vonden het erg leuk en gezellig om de fotoshoot met jou te doen. We hebben er de volste vertrouwen in dat het op onze trouwdag goed gaat komen! We hebben er zin in! :). Groetjes Bas en Magdalena

Mirjam Romijn29 mei - 10:12

Beloved is great!! Wat een mooie resultaten weer zeg. Het is een heel mooie shoot geworden, een prachtige vooruitblik op het huwelijk…

Magdalena Aleksijovska29 mei - 10:14

Sanne, bedankt voor de super mooie foto’s! We vonden het erg leuk en gezellig om de fotoshoot met jou te doen. We hebben er de volste vertrouwen in dat het op onze trouwdag goed gaat komen! We hebben er zin in! :) Groetjes Bas en Magdalena Aleksijovska

Mirjam29 mei - 12:14

Hey meisje,
Het is je weer gelukt hoor, wederom een heel mooie loveshoot. En wat is Meijendel in Wassenaar toch mooi. Het levert prachtige platen op. Ik ben heel benieuwd naar de prachtige foto’s die je van dit stel gaat maken, in september…
Ik weet zeker dat ze heel blij zijn met deze mooie reportage…
Ik ben Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Ruud Herkströter29 mei - 14:21

Mooie foto’s zeg, zijn jullie dat echt of is er een stand-in gebruikt :-)

Magdalena Aleksijovska29 mei - 21:24

Hahaha we zijn het echt! ;)

Sanne Van de Berg30 mei - 15:05

Super dat jullie ze zo mooi vinden! Ik heb zin in de bruiloft! :-)

Sanne Van de Berg30 mei - 15:06

Ze zijn het echt :-) Dank je wel voor het compliment over de foto’s!

Sanne Van de Berg30 mei - 15:06

Tnx mam! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu