Preview: Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in Meijendel voor Arlette en Stephan

Loveshoot Arlette en Stephan-2Afgelopen zaterdag was ik in Wassenaar, in het prachtige duingebied Meijendel, voor een romantische loveshoot voor Arlette en Stephan. Arlette en Stephan gaan in juli trouwen, en ook hun bruiloft mag ik fotograferen!

We spraken af op het parkeerterrein vlakbij de pannekoekenboerderij, en wandelden van daaruit een stukje het gebied in om foto’s te maken. Uiteraard heb ik de recent geleerde Beloved technieken ook weer toegepast op dit ontzettend leuke koppel, en ik werd beloond met prachtige blikken en een heerlijke, echte lach van beiden. Daar kwam nog eens bovenop dat de lente ook eindelijk begonnen lijkt te zijn, want de temperatuur was geweldig, we konden lekker ontspannen zonder jas fotograferen! Super!

We hebben verschillende plekjes opgezocht om foto’s te maken, om zo een fijne diversiteit in de foto’s te krijgen, en uiteraard kletsten we ondertussen gezellig over van alles en nog wat. Het was een enorm gezellige, en bovendien ook relaxte loveshoot, en dat zie je natuurlijk terug in de foto’s! Ik hoop dat Arlette en Stephan het net zo leuk vonden als ik, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Op naar de bruiloft, zou ik zeggen! :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Nelleke Vos- Lorjé16 april - 07:15

Nou, wat ontzettend mooi! Allemaal, stuk voor stuk. Dat wordt moeilijk kiezen. Ik denk dat deze mevrouw zelfs mij mooi op een foto kan krijgen!

Florence Bavinck16 april - 10:05

mooi sanne!!!

Sanne Van de Berg16 april - 19:39

Dank u wel! Enne, iedereen is mooi :-)

Sanne Van de Berg16 april - 19:40

Dank je wel Florence! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu