Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot in de duinen en op het strandPortretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Begin februari sprak ik met dit erg gezellige koppel af in Wassenaar, voor een romantische loveshoot in de duinen en op het strand bij Wassenaarseslag. Ze zijn in maart getrouwd, en ook de bruiloft heb ik mogen fotograferen voor hen! Het blogje hiervan volgt uiteraard nog ;-)

We ontmoetten elkaar voor de loveshoot bij het parkeerterrein tegenover het Fletcher hotel, en wandelden daar vandaan gezamenlijk de duinen in. Omdat de bruiloft nog maar een maandje weg was, hebben we uiteraard tussendoor gezellig gekletst over de laatste voorbereidingen voor de bruiloft. Alles was eigenlijk al helemaal in kannen en kruiken, ze waren alleen nog bezig met de laatste puntjes op de i, en natuurlijk met de voorpret! Ook de loveshoot viel hieronder, en we hebben er dan ook een gezellige boel van gemaakt.

We wandelden een route door de duinen die ons uiteindelijk op het strand zou laten eindigen, en stopten hier en daar om foto’s te maken. Het was flink koud, en op het water van het meertje waar we enkele foto’s schoten lag zelfs een dun laagje ijs! Gelukkig had dit dappere koppel daar helemaal geen moeite mee, en poseerden ze rustig zonder jas. Op het strand aangekomen schuilden ze wel lekker knus samen onder de deken, want met een pittig windje erbij werd het toch wel heel erg koud. Maar dat leverde meteen weer hele romantische foto’s op, win-win situatie dus eigenlijk! Hierna warmden we bij Brasserie de Badmeester op met een lekkere kop thee en chocolademelk, voordat we weer richting de auto’s wandelden en de shoot er alweer op zat. Ik vond het erg gezellig om deze loveshoot in de duinen voor dit gezellige koppel te hebben mogen verzorgen, en ook de bruiloft was helemaal te gek! Binnenkort uiteraard meer op het blog ;-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu