Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Loveshoot in de duinen bij WassenaarPortretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Half maart sprak ik met dit erg leuke koppel af bij Wassenaarseslag, voor een romantische loveshoot in de duinen. Zij gaan in mei trouwen, en ook de bruidsreportage mag ik voor hen verzorgen, yay!

We spraken af op het parkeerterrein tegenover het hotel halverwege de weg richting het strand, en wandelden daarvandaan het duingebied in. Ik kom vaker in dit mooie stukje duin voor fotoshoots, en ik had dan ook al een heel plan van waar ik allemaal foto’s wilde maken met dit koppel. We wandelden van spot naar spot, en kletsten tussendoor gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft, die bij één van mijn favoriete trouwlocaties zal gaan plaatsvinden. Ze hebben er, uiteraard, nu al enorme zin in, en ik ook!

We eindigden onze wandeling op het strand, en hoewel er best een pittig windje stond, poseerden ze allebei heel dapper zonder jas. Gelukkig had ik wel een deken meegenomen, en die kan natuurlijk gebruikt worden om op te zitten maar ook om lekker knus om je heen te slaan. En zo gezegd, zo gedaan :-) Onder de deken stonden ze heel lief en knus bij elkaar aan de branding, en dat leverde een paar mooie platen op. Hierna wandelden we langzaamaan weer terug naar het parkeerterrein, waarbij we uiteraard onderweg ook nog even een paar foto’s schoten.

Ik vond het super om deze loveshoot in de duinen voor dit erg gezellige koppel te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Wassenaar of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu