Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot in de duinenEind september sprak ik met Jeroen en zijn vriendin af bij Wassenaarse slag, voor een romantische loveshoot. Jeroen had de loveshoot als verrassing voor zijn vriendin geboekt, wat een lief cadeau!

We spraken af op het parkeerterrein tegenover het hotel halverwege de weg richting het strand, en wandelden daarvan het duingebied in. De sfeer zat er al gauw goed in, en behalve prachtige romantische foto’s, werd er ook een heleboel lol gemaakt tijdens de shoot. Ik heb nog maar zelden zo hard gelachen tijdens een fotoshoot ;-)

We wandelden door het duin, hier en daar stoppend om foto’s te maken, richting het strand. Na een snelle kledingwissel maakten we ook daar nog een aantal foto’s, zowel bij de rand van de duinen bij een heel mooi stukje strand met plukken helmgras, als bij de branding. Enkele van mijn persoonlijke favorieten van de shoot heb ik op het strand geschoten!

Ik vond het geweldig om deze loveshoot te hebben morgen verzorgen voor dit erg gezellige en leuke koppel, en ik hoop dat ze blij zijn met de foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Wassenaar?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn5 november - 13:41

Prachtig, in de duinen en aan het strand… super mooi!

Mirjam5 november - 14:41

Hey meisje,
Wat een mooie shoot, prachtige kleuren en super mooi zo in de duinen… maar ook op het strand heel erg mooi… ik snap wat je bedoelt met je favorieten…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu