Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot in de duinen bij Wassenaarseslag

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot in de duinen bij WassenaarseslagAfgelopen zondag sprak ik met Mariska en Harald af in Wassenaar, bij Wassenaarseslag, voor een romantische loveshoot. Ze gaan in mei trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen fotograferen :-)

Het was stralend weer afgelopen zondag, en we wandelden gezellig kletsend het duin in. Ik had enkele dekens meegebracht om op te zitten en die ze om zich heen konden slaan, en we stopten al snel bij een eerste plek om foto’s te maken, bij een duinpannetje. Er stond daar een pittig windje, maar de prachtige met wolken bezaaide blauwe lucht die ik als achtergrond cadeau kreeg kon ik niet negeren natuurlijk! Hierna wandelden we wat dieper het bos in, om ook daar wat foto’s te kunnen maken.

Na vervolgens nog een stukje gelopen te hebben, kwamen we bij een meertje uit, waar we ook weer stopten om wat foto’s te maken, deze keer met de beige deken erbij, die Mariska en Harald lekker knus om zich heen sloegen. De kleur van de deken paste perfect bij de kleur van het achterliggende riet, en het geheel zorgde zo voor een prachtig sereen sfeertje. Geweldig!

Ik vond het super om deze loveshoot voor Mariska en Harald te hebben mogen schieten, en ik hoop dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu