Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot bij De Horsten

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot bij De HorstenBegin september sprak ik met dit ontzettend leuke koppel af bij Landgoed de Horsten in Wassenaar, voor een romantische loveshoot. Ze gaan volgend jaar trouwen, en wilden de foto’s van de loveshoot graag gebruiken om hun aanstaand huwelijk aan te kondigen bij familie en vrienden. Wat leuk!

We wandelden gezellig kletsend het bos in, en stopten hier en daar om foto’s te maken. Uiteraard paste ik die geweldige Beloved technieken weer toe, en dat leverde me een aantal hele mooie platen op, al zeg ik het zelf! Omdat we redelijk vroeg in de ochtend hadden afgesproken, werden we bovendien getrakteerd op een prachtige ochtendzon, met bijbehorende stralen die door de bomen kwamen vallen. Super!

Terwijl we wandelden en fotografeerden, kletsten we over van alles en nog wat, en natuurlijk ook over hoe ze elkaar ontmoet hadden en welke plannen ze allemaal al hadden voor de bruiloft. De sfeer zat er goed in, en volgens mij zie je dat prima terug op de foto’s :-)

Ik vond het super om deze loveshoot voor dit erg gezellige koppel te hebben mogen schieten, en ik hoop dat zij blij zijn met de foto’s!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Wassenaar?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu