Portretfotografie Wassenaar – Loveshoot bij De Horsten

Portretfotografie Wassenaar - Foto van de loveshoot bij De HorstenBegin oktober sprak ik met Anke en Marc af bij het prachtige landgoed De Horsten in Wassenaar, voor een romantische loveshoot. Anke en Marc gaan in 2015 trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen gaan fotograferen. Supertof!
We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het bos in. Terwijl we gezellig kletsten over de bruiloft en allerlei andere dingen, stopten we hier en daar onderweg om foto’s te maken. De sfeer zat er goed in, en was heerlijk ontspannen. En volgens mij zie je dat prima terug in de foto’s! Natuurlijk hielpen de Beloved technieken die ik toepaste hier ook bij ;-)
We wandelden een rondje rond het meertje op het landgoed, en maakten dankbaar gebruik van de prachtige omgeving. Het weer werkte gelukkig ook geweldig mee, dus konden we al snel een serie toffe foto’s schieten van dit gezellige koppel.
Ik vond het super om deze loveshoot voor hen te hebben mogen schieten, en ik heb nu al zin in de bruiloft!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Wassenaar?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn14 januari - 14:43

Heerlijk weer, zo’n romantische loveshoot… kan ik altijd van genieten hoor… Super gedaan weer!!!

Mirjam14 januari - 15:44

Hey meisje,
Wat was alles nog heerlijk groen toen. Prachtige omgeving daar in De Horsten… Je hebt er weer een fantastische shoot van gemaakt…
Trots, maar dat was ik toch al…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu