Portretfotografie Voorschoten – Loveshoot bij de Vlietlanden

Portretfotografie Voorschoten - Foto van de loveshoot bij de VlietlandenAfgelopen zaterdag sprak ik met Danielle en Leo af bij recreatiegebied de Vlietlanden in Voorschoten, voor een romantische loveshoot. Danielle en Leo gaan in maart trouwen, en ook hun bruiloft mag ik gaan fotograferen voor dit ontzettend gezellige en lieve koppel.

We wandelden gezellig kletsend een eindje langs het water, hier en daar stoppend voor foto’s. Omdat de bruiloft volgende maand al is, konden we meteen nog even de planning bespreken, en het was goed merkbaar hoe ontzettend veel zin ze in hun bruiloft hebben. Heerlijk!

Tijdens de loveshoot hadden we erg veel plezier, en volgens mij zie je dat goed terug in de foto’s. Uiteraard paste ik die toffe Beloved technieken weer toe, en het hele sfeertje tijdens de shoot was lekker relaxed en ontspannen. En daar hou ik van :-) Ik vind het super om te zien hoe twee mensen elkaar compleet aanvullen, en zichtbaar pret hebben met elkaar. En tijdens deze shoot was dat ook weer zo!

Ik vond dit een ontzettend leuke shoot, en heb nu al enorme zin in de bruiloft! Danielle en Leo, tot volgende maand!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn25 februari - 07:08

Mooie shoot, prachtig vastgelegd!

Mirjam25 februari - 08:12

Hey meisje,
Een heel mooie shoot op een heel mooie locatie. Wat hebben we toch prachtige luchten he?
Ik ben nu al heel benieuwd naar jouw reportage van het huwelijk van dit stel.
Trots, dat blijf ik hoor…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu