Portretfotografie Voorhout – Loveshoot in het Overbosch

Portretfotografie Voorhout - Loveshoot in het Overbosch-4Afgelopen maandag was ik in het gezellige Voorhout, om een loveshoot te fotograferen voor Lisette en Rob. Lisette en Rob gaan in september dit jaar trouwen, en ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen.

Het Overbosch is een piepklein, maar bijzonder schattig en mooi stukje bos in Voorhout, en we vonden al snel een paar mooie plekken om foto’s te maken. Vooral het stukje bij de omgezaagde bomen is mijn favoriet, wat een tof plekje was dat!

We maakten hier en daar wat foto’s, en kletsten ondertussen gezellig over de bruiloft, die op de boerderij waar ze wonen zal gaan plaatsvinden (Hoe awesome is dat? Trouwen tussen de koeien!), en waar iedereen nu al enorme zin in heeft. Ik ook!

Deze loveshoot was in elk geval al erg gezellig, en ik hoop dat Lisette en Rob de eerste foto’s mooi zullen vinden. Ik ben er zelf in elk geval helemaal happy mee :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Voorhout?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn2 mei - 20:52

Prachtige shoot op een heel mooie locatie…

m2 mei - 22:53

Hey meisje,
Wat een mooie shoot weer. En dat bos is ook heel erg mooi. Heerlijke foto’s midden in de natuur, altijd goed natuurlijk. Die grote boom is helemaal super!
Genieten is dit ook weer…
Trots, dat ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Mirjam2 mei - 22:59

Hey meisje,
Ik had net een reactie hier geplaatst, maar die zie ik niet terug…? Vreemd hè?
Liefs van mij,
XXX

Mirjam2 mei - 23:00

Ik had dus geschreven dat ik het een heel mooie shoot vind en de locatie ook heel erg mooi vind. Vooral die dikke boomstam is super… Prachtig gedaan weer…
Trots!!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu