Portretfotografie Vogelenzang – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Vogelenzang - foto van de loveshoot in de Amsterdamse WaterleidingduinenGisterochtend sprak ik met Kelly, de winnares van de Valentijnsactie, en haar vriend Sander af bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen, voor de door hen gewonnen loveshoot.

Hoewel het er ’s morgens nog even dreigend uit had gezien, hadden we tegen de tijd dat we het duingebied in wandelden gelukkig een heerlijk weertje (niet te warm, niet te koud, en precies genoeg bewolking om voor mooi licht te zorgen, ideaal!), en konden we meteen lekker aan de slag. Gezellig kletsend wandelden we een rondje door de duinen, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Onderweg kwamen we aardig wat herten tegen, en konden we zelfs wat foto’s met hen in de achtergrond maken. Supertof natuurlijk!

Uiteraard paste ik ook tijdens deze shoot weer die gave Beloved technieken toe, om van die prachtige blikken en heerlijke echte emoties tevoorschijn te toveren. En volgens mij is dat prima gelukt! De sfeer zat er goed in, en volgens mij hadden we het alledrie prima naar ons zin tijdens de shoot :-)

Ik vond het in elk geval erg leuk om deze shoot te hebben mogen doen voor Kelly en Sander, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Vogelenzang?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn26 juni - 16:35

Zo mooi, alsof er geen fotograaf in de buurt was… heerlijk ontspannen dus…

Mirjam26 juni - 18:36

Hey meisje,
Dit heb je ook weer heel erg mooi gedaan hoor… Het is net alsof ze zich van geen fotograaf bewust zijn, en dat was ook je opzet natuurlijk… Super resultaat.
Ik ben en blijf trots,
liefs van mij,
xxx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu