Portretfotografie Vogelenzang – Loveshoot bij het oude treinstation

Portretfotografie Vogelenzang - Foto van de loveshoot bij het oude treinstationAfgelopen woensdag mocht ik weer zo’n toffe loveshoot schieten, dit keer voor Arlin en David, die eind mei gaan trouwen. Ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen voor dit erg mooie en gezellige koppel, en ik heb er nu al zin in!

We spraken woensdag af in de studio, en reden samen naar het oude treinstation in Vogelenzang, waar op dit moment een woonwinkel in gevestigd is, maar wat er van buiten nog geweldig authentiek uitziet. Helemaal in het straatje van Arlin en David, die dol zijn op de jaren ’50, retro en vintage.

Er waren lekker veel leuke hoekjes te vinden bij het station, en we konden dus een heerlijk diverse serie foto’s schieten, super! Tussendoor kletsten we over van alles en nog wat, en natuurlijk bespraken we ook de bruiloft zelf. Er heerste een heerlijk relaxed sfeertje, en volgens mij zie je die prima terug in de foto’s!

Ik ben zelf helemaal happy met het eerste resultaat van deze loveshoot, en ik hoop dat Arlin en David dat ook zullen zijn.

Tot volgende maand! :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Vogelenzang?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn18 april - 17:55

Wat een mooie shoot… Dat vintage cameraatje is ook wel een heel goeie vondst…

Mirjam18 april - 19:56

Hey meisje,
Wat leuk dat je toch hier bent beland. Het is er heel erg mooi, en dus een prima locatie voor zo’n fijne shoot. Ik vind die foto met de vintage camera in beeld wel heel erg leuk…
Je hebt er weer een prachtige shoot van gemaakt… heerlijk om te zien.
Ik ben ben blijf trots,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu