Preview: Portretfotografie Vianen – Loveshoot voor Maike en Roel

Loveshoot Maike en Roel-75Begin juni sprak ik met Maike en Roel, die in oktober gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook ga fotograferen, af in Vianen voor een gezellige loveshoot. Ik had hen al eens eerder voor de lens gehad, tijdens een portretfotoshoot op het strand van Scheveningen, vorig jaar augustus. Ik vind het altijd zo geweldig als mensen vaker terugkomen bij me! Word ik helemaal happy van :-)

Zoals gezegd spraken we de zondag van de loveshoot dus af in Vianen, en samen met de hond en twee vrienden van het koppel (wiens bruiloft ik overigens ook heb mogen fotograferen!) wandelden we het stadje in. We zochten de oude stadsmuur op, maar maakten onderweg er naartoe ook in een aantal leuke straatjes wat foto’s. Ondertussen kletsten we natuurlijk gezellig over de bruiloft en allerlei andere dingen, en de sfeer zat er goed in.

Het was een ontzettend leuke en gezellige loveshoot, en ik heb nu al enorme zin in de bruiloft! Tot in oktober, Maike en Roel! :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn21 juni - 05:43

Wat een mooie shoot weer, zo lekker ontspannen en vrolijk. Er werd heel wat afgelachen, dat is duidelijk… Je hebt weer heel mooi werk geleverd hoor, dat hondje met de bruidssluier om is echt een toppertje…

Mirjam21 juni - 07:45

Hey meisje,
Wat een mooie shoot is dit ook weer. Het ziet er allemaal weer heerlijk ontspannen en vooral vrolijk uit. Er is duidelijke heel wat afgelachen, dat straalt ook van de foto’s af. Wat een schatje, dat hondje, en vooral die foto met de bruidssluier is echt een toppertje… Ik vind het weer prachtig gedaan en ik geloof echt dat dit stel heel blij zal zijn met deze foto’s… die hebben nu echt het volste vertrouwen dat het met hun trouwreportage ook helemaal goed gaat komen…
Ik ben TROTS!
Liefs van mij,
XXX

Marten Schuring21 juni - 14:03

Zijn prachtig

Sanne Van de Berg22 juni - 08:29

Dank je wel! :-)

Sanne Van de Berg22 juni - 08:29

Tnx mam! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu