Portretfotografie Soest – Loveshoot bij de Soesterduinen

Portretfotografie Soest - Foto van de loveshoot bij de SoesterduinenAfgelopen maandag was ik bij de Soesterduinen in Soest, om een loveshoot te schieten voor Jessica en Bastiaan. Zij gaan in juli dit jaar trouwen, en ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen voor hen!

We spraken begin van de avond af op het parkeerterrein bij de Lange Duinen, en wandelden gezellig kletsend het gebied in. Het was er gezellig druk met wandelaars en sporters, maar het gebied is zo groot dat we alle kanten op konden zonder anderen in beeld te hebben. Daarbij komt ook nog eens dat het hele gebied eigenlijk één grote aaneenschakeling van prachtige plekken is, dus we konden heerlijk aan de slag met foto’s maken! Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en natuurlijk ook over de bruiloft. Jessica en Bastiaan zijn momenteel bezig met de puntjes op de i, en het beloofd een geweldige bruiloft te worden. Ik heb er nu al zin in!

Nadat we een rondje gewandeld hadden en een mooie serie foto’s geschoten hadden, kwamen we weer uit bij het parkeerterrein. Ik vond het hartstikke leuk om deze loveshoot te hebben mogen schieten voor dit leuke koppel, en zoals gezegd kijk ik nu al uit naar de bruiloft :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Soest?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn22 mei - 20:40

Heel erg mooie shoot, heerlijk licht en zomers… Ben er dol op!

Mirjam22 mei - 22:41

Hey meisje,
Wat een heerlijke lichte zomerse shoot is dit geworden. Lekker ontspannen en romantisch… Ik vind vooral de eerste foto heel erg mooi…
Trots, dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Jessica Lindeman23 mei - 06:57

Super!!! Wij zijn heel verrast door de mooie foto’s! Dank je wel Sanne!!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu