Portretfotografie Soest – Loveshoot bij de Soesterduinen

Portretfotografie Soest - Foto van de loveshoot bij de SoesterduinenPortretfotografie Soest – Loveshoot bij de Soesterduinen

Half mei sprak ik met dit erg gezellige koppel af voor een romantische loveshoot bij de Soesterduinen in Soest. Zij gaan in augustus trouwen, en ook de bruidsfotografie mag ik voor hen verzorgen! Zin in!

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein bij de Lange Duinen, en wandelden daar vandaan gezamenlijk het natuurgebied in. Toen ik vorig jaar mei voor het eerst een fotoshoot schoot bij de Soesterduinen werd ik helemaal verliefd op dit prachtige gebied, en ik vind het dan ook iedere keer weer geweldig als ik er mag fotograferen. We maakten ook nu eerst een toffe serie foto’s bij de mooie verweerde bomen midden op de zandvlakte, voordat we naar de stukjes heide wandelden om ook daar wat foto’s te schieten. Toen we klaar waren op de vlakte zelf, wandelden we richting het bos wat rond de zandvlakte ligt, om ook daar nog wat foto’s te schieten. We hadden prachtig weer die avond, en konden profiteren van een mooi laagstaand zonnetje. Altijd goed natuurlijk!

Tussendoor kletsten we gezellig over de bruiloft, terwijl we hier en daar stopten om foto’s te maken. Ik heb nu al zin in de bruidsreportage!

Hoe vinden jullie de foto’s van de loveshoot geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Soest of Loveshoot bij de Soesterduinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn17 juni - 12:09

Wat een prachtige reeks, dat kan ook bijna niet missen op zo’n mooie locatie…

Mirjam17 juni - 14:10

Hey meisje,
Super shoot. Echt heerlijk romantisch. Het prachtige licht speelde hierin wel een grote rol denk ik. Wat is dat mooi zeg…
Ik heb er weer van genoten.
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu