Portretfotografie Soest – Loveshoot bij de Soesterduinen

Portretfotografie Soest - Foto van de loveshoot bij de SoesterduinenHalf oktober sprak ik met Marjolein en Eric, die in mei 2015 gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen, af bij de Soesterduinen voor een romantische loveshoot. Het was een prachtige herfstdag, we konden gewoon in een t-shirtje rondlopen en foto’s maken, heerlijk!

We spraken af op het parkeerterrein, en wandelden gezamenlijk het duingebied van de Lange duinen in. Omdat het zulk ontzettend mooi weer was dat weekend, was het er heerlijk druk, maar na een stukje gewandeld te hebben kwamen we al snel in een rustiger stuk duin terecht. We maakten foto’s bij één van mijn favoriete bomen in het gebied, en wandelden vervolgens door naar een stuk heide in de buurt. Inmiddels waren de planten niet paars meer (ze waren eind september hun paarse kleur al langzaamaan aan het verliezen), maar we konden er toch nog een serie toffe foto’s schieten, voordat we weer verder wandelden. Op een vlakbij gelegen open stuk maakten we nog wat foto’s van hen samen en van ieder alleen, voordat we het bos in wandelden om ook daar nog wat foto’s te kunnen maken.

De sfeer zat er goed in tijdens de shoot, we hebben heel wat af gelachen, en natuurlijk hebben we ook de bruiloft nog even besproken. Het duurt nog wel eventjes, maar Marjolein en Eric hebben al aardig wat puntjes op de i gezet voor hun bruiloft, en zitten momenteel volop in de voorpretperiode :-)

Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s van de loveshoot geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Soest?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn27 november - 17:57

Wat een prachtige romantische shoot. Super mooi geworden…

Mirjam27 november - 18:58

Hey meisje,
Wat is dit ook weer mooi geworden allemaal zeg. Wat een super locatie ook. Heel erg mooie foto’s, het lijkt wel of het nog zomer is… de warmte en liefde spat er af…
Trots, maar dat wist je al…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu