Portretfotografie Soest – Loveshoot bij de Soesterduinen

Portretfotografie Soest - Foto van de loveshoot in de SoesterduinenOp een prachtige zomeravond in augustus sprak ik met dit erg gezellige koppel af bij de Soesterduinen in Soest, voor een romantische loveshoot. Gretha had de loveshoot cadeau gekregen van haar vriend Joas, wat een ontzettend lief idee van hem!

We spraken af op het parkeerterrein bij de Lange Duinen, en wandelden gezamenlijk het natuurgebied in. Ik was al eens eerder bij de Soesterduinen wezen fotograferen, en ben nog altijd even verliefd op dit ongelooflijk mooie gebied. Het lijkt er bijna on-Nederlands, met al die prachtige bomen!

We begonnen met fotograferen bij die bomen, en maakten eerst wat groothoekfoto’s waarbij de weidsheid van het gebied mooi tot uitdrukking kwam. Hierna maakten we nog wat foto’s waarbij Gretha en Joas zelf in de boom zaten, voordat we weer verder wandelden, naar een volgend plekje. Tussendoor kletsten we over van alles en nog wat, en heerste er een heerlijk relaxed sfeertje.

Onderweg kwamen we een prachtig stukje bloeiende heide tegen, en natuurlijk moesten we daar ook nog wat foto’s maken! Door een wat lager standpunt te kiezen, kon ik hier de heide heel mooi in de voorgrond houden, wat voor een extra romantisch geheel zorgde.

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen schieten voor dit erg gezellige koppel, en ik hoop dat zij de foto’s mooi vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Soesterduinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn29 oktober - 16:07

Wat een prachtige shoot op een super mooie locatie… zo ontzettend mooi daar…!

Mirjam29 oktober - 17:08

Hey meisje,
Wat een super mooi shoot is dit geworden en dat komt niet in de laatste plaats door de locatie natuurlijk. Wat is heide toch mooi, je hebt die er heel mooi op gezet, zo in de voorgrond… Maar dan die boom… daar ben ik gewoon stil van, zo mooi als die is… Je zou haast vergeten dat het om een shoot met mensen gaat, sorry… ik vind de heide en die boom zo prachtig…
Ik kan me voorstellen dat Gretha en Joas heel erg blij zullen zijn met deze resultaten…
Trots, dat ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu